ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Castellano


Enviado por   •  2 de Enero de 2013  •  238 Palabras (1 Páginas)  •  278 Visitas

El cerebrum és la part més gran de l'cervell. Es compon de dos hemisferis. És l'àrea de l'aprenentatge, de la memòria de el raonament i d'el judici. Inicia acció voluntària de part de el gat. Les malalties que afecten el cerebrum es caracteritzen per canvis en la personalitat i de la conducta apresa. Un gat ben socilizado pot començar a tenir equivocacions a la casa, potser es posa irritable o agressiu; exhibeix un caminar compulsiu, en cercles o més graus de ceguesa. Les convulsions són associades freqüentment amb malaltia cerebral. Un trauma al cervell produeix una gamma característica de signes i símptomes. Això es discuteix en la secció Danys en el cervell.

          El cerebel és extremadament gran i ben desenvolupat en el gat. També té dos lòbuls. La seva funció principal és integrar els camins motors del cervell. Els danys o malalties de l'cerebel resulten en moviments no coordinats de el cos com espasmes, ensopegades, caigudes i sobrepisar amb les potes.

          En el cervell mitjà es troben centres que controlen el ritme cardíac, la pressió de la sang i altres activitats essencials per a la vida. A la base del cervell i properament connectat a el cervell mitjà ia la medul · la cerebral estan el hipotàlem i la glàndula pituïtària. Aquestes estructures són d'importància vital per regular la temperatura corporal i els sistemes hormonals. També són els centres de les respostes primitives com ara gana, enuig, set.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.5 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com