ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Ets Meu


Enviado por   •  2 de Abril de 2015  •  Tesis  •  396 Palabras (2 Páginas)  •  200 Visitas

Página 1 de 2

1. INTRODUCCIÓ

Quan a primer de batxillerat em van preguntar sobre que volia fer el meu treball de recerca, vaig pensar que faria sobre la societat i la cultura del meu país, Pakistan, però després el meu professor de química em va convèncer de que fes un treball de recerca sobre temes que siguin pràctics i que pertanyin al meu batxillerat científic.

El tema del perfum és un tema molt extens, perquè inclou la seva història, l'actualitat, el seu màrqueting, etc … Però jo he escollit aquest tema perquè des de la meva infància les olors m'havien impressionat i fascinat perquè estan presents en tots els llocs , en els menjars , en les persones , l’aire , el sòl , les cases , el mar , fins i tot l’amor. Les olors formen una part molt important de la nostra vida perquè ens permet recordar experiències viscudes , moments passats , paisatges o llocs vistes etc ...

Encara els científics investiguen un punt de connexió entre el sentit de l’olfacte i la ment perquè les olors afecten molt al nostre cervell , per això alguns perfums ens causen la sensació de tranquil·litat , altres produeixen frescor, uns són exòtics , capritxosos etc ...Per moltes raons la indústria perfumista té molt èxit i demanda : La primera és que el desenvolupament de la indústria química va permetre abaratir el cost de les matèries primeres que s’utilitzaven per fabricar perfums i això implicava que la producció de substàncies sintètiques permetia obtenir olors que els productes naturals permetent la conservació de molts animals i plantes que fins fa pocs anys desapareixen ràpidament per obtenir olors .

A més a més això va permetre que les substàncies aromàtiques i els perfums no només quedin limitades per les classes altes , eclesiàstics o reis ...

Encara que el meu hobby era col·leccionar perfums, mai havia trobat la seva història, el seu desenvolupament al llard del temps , el seu màrqueting etc ... Fins ara no m’hi havia tingut oportunitat de assolir aquesta informació , per tant , els meus objectius són:

Assolir al coneixement sobre perfums que inclou la seva història , el sentit de l’olfacte etc ...

Elaborar un perfum propi que primerament implica l’obtenció dels olis essencials i després la seva elaboració mitjançant diferents mètodes .

Aquest treball també tindrà un glossari al final que facilitarà la comprensió del treball .

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com