ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Estructura del llibre


Enviado por   •  16 de Enero de 2016  •  Resúmenes  •  448 Palabras (2 Páginas)  •  224 Visitas

Página 1 de 2

3. Estructura del llibre :

a) Plantejament :

- Al principi l´escriptor intenta descriure a Carles que es un personatge de ficció creat per ell i dic intenta perque Carles era molt feixuc perque no parava d´interrompre, que si de la seua mesura, que si de la seua edad, i l´autor arriva un moment que se avorreix i le diu a Carles que es solament un personatge, que si deixava d´escriure ell deixaria de existir i Carles le refuta dient-li que encara que deixara d´esciriure pensaria en el com andaria, en que pensaria.

Carles mig un metre huitanta dos, te desset anys, els cabells llarg i foscos.

b) Desenvolupament :

- Carles viu a una segona avinguda de categoria obrera. Totes les nits anava amb la seu grup d´amics que està composta per Núria, Paella o arròs caldós (el seu cosí), Felo i Quim. Carles és l´únic que volia es perdre la virginitat amb alguna xicona com més aviat millor. L´escriptor va crear un nou personatge anomenat Lluís. Lluís va proposar que el grup d'amics fera un desig als déus, Lluís va proposar que per a que funcionara havien d'agafar un sac blanc i flors de Malva-rosa o fulles iguals del mateix arbre. Carles i Núria es van saltar les classes i van anar a un parc on hi havia plantes, es van asseure, Núria i Carles es varen besar. Carles als dies següents va tenir un somni on estava en un llac i li apareixien uns ulls i als final del llac un altres. A la nit de Sant Joan la colla va anar a la platja, van anar a per la llenya quan de sobte el Carles va veure un grup d´amigues. Carles va anar i es va fer com si es caiguera i va conèixer a la Montse. La Montse li va dir que després la buscara pel pàrquing, mentre que estava ja tot el grup de amics va veure en el cel a Lluís.

c) Desenllaç :

- Després de tot això Carles se va anar amb Montse al seu apartament i va perdre la virginitat. Al dia següent va eixir de l'apartament corrent fins a una cabina i va cridar a Núria i li va dir que l´estimava.

M´ha agradat perque pareix un poc el que pot pasar en la realitat.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)   pdf (48 Kb)   docx (9 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com