ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Fitxa pel·lícula, “The Grapes of Wrath”


Enviado por   •  8 de Febrero de 2017  •  Reseñas  •  475 Palabras (2 Páginas)  •  272 Visitas

Página 1 de 2

Fitxa pel·lícula, “The Grapes of Wrath”

  1. La pel·lícula tracte sobre la historia de una família que treballava al camp i amb el crack del 29 dels Estats Units van haver de deixar les seves terres en busca de treball, la pel·lícula mostra aquest pas de cerca de feina.
  2. John Ford, (Cape Elizabeth, Maine, 1 de febrer de 1894 - Culver City, Califòrnia, 31 d'agost de 1973), va ser un director i productor cinematogràfic estatunidenc, un dels creadors més importants i influents de la història del cinema. Henry Fonda (Grand Island, Nebraska, 16 de maig de 1905 - Los Angeles, 12 d'agost de 1982) va ser un actor de cinema i teatre estatunidenc. Va participar en uns 90 films.
  3. Tom Joad: es el protagonista de la historia, es el segon fill de la família Joad. Es un expresoner i sempre vetlla per el bé de la seva família

Mare: es la mare de la família i sempre tracta de mantenir la família unida.

Jim Casy: és un ex predicador. Té un rol molt important a la pel·lícula, intenta millorar el sistema de aquella època

  1. La relació és que com hi havia una gran crisi i no hi havia suficient feina, la gent tenia que migrar a altres llocs en busca de feina però poder viure
  2. Una migració és marxar del lloc on vius cap a un altre, un emigrant és la persona que fa la migració i un immigrant és una persona que ha vingut de un altre lloc a viure.
  3. Els okies eres els habitants de Oklahoma, era un terme utilitzat per el emigrants pobres.
  4. Tenen la imatge de que hi haurà molta feina i serà un lloc on podran viure tota la família. Però al arribar es donen conta que és gairebé igual que del lloc on venen, la forma de governar és la mateixa i la feina també es escassa.
  5. Trobo que hi ha molta relació entre els fets de la pel·lícula i la actualitat ja que avui en dia molts joves han de emigrar del país en busca de una millor vida a altres llocs, llocs on poder treballar i poder utilitzar les seves grans capacitats acadèmiques
  6. L’escena que m’ha agradat mes es la de quan pugen al camió, m’ha semblat divertida ja que era un camió sobrecarregat, i la imatge m’ha semblat divertida.
  7. Trobo que es una pel·lícula molt bona, ja que reflexa perfectament un fet històric, ja que és exactament el que va passar a Estats Units després del crack del 29, la gent no tenia un viure ni on treballar i la pel·lícula mostra aquesta cara de la vida dels Estatunidencs de la època. Per ser una pel·lícula antiga, trobo que esta bastant ben feta i deixa clar el propòsit de la pel·lícula que es mostrar a la gent com era la vida en aquella època.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.6 Kb)   pdf (50.6 Kb)   docx (9.1 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com