ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

FITXA TÈCNICA DE LA PEL•LÍCULA


Enviado por   •  19 de Abril de 2014  •  Tesis  •  1.436 Palabras (6 Páginas)  •  325 Visitas

Página 1 de 6

FITXA TÈCNICA DE LA PEL•LÍCULA

Títol documental: La vida en juego

Títol original: Gridiron gang

Director: Phil Joanou

País: Estats Units

Data d'estrena: 29 /12/2006

Durada: 125 minuts

Genera: Criminal, drama, esport

Actors: Dwayne Johnson, Xzibit, L. Scott Calldwell, Leon Rippy, Kevin Dunn, Jade Yorker, : David V. Thomas,

Guió: Jeff Maguire

Productora: Original Film, Visual Arts Entertainment, Relattivity Media, Columbia Pictures Industries, Stanhaven Productions

Web:

Resum de la pel•lícula

La pel•lícula "La vida en joc" ens mostra el treball que desenvolupa l'oficial de la condicional Sean Porter amb un grup de joves delinqüents per allunyar-los de les circumstancies terribles que els han portar als barracons juvenils de màxima seguretat de Kilipatrick, en un món on el 75% d'aquests reclusos juvenils tornen a la presó o troben un final violent els carrers.

La majoria dels joves estan en el Centre per haver perpetrat algun assassinat en la ciutat Dels Àngels (E.E.U.U) o els seus voltants en enfrontaments entre bandes rivals, i ara estan obligats a conviure junts en una atmosfera de desconfiança i odi total. El sistema judicial veu Camp Kilipatrick com l'última oportunitat d'aquests joves abans de ser empresonats en la Califòrnia Youth Authority, on experimentaran els horrors de la vida adulta en la presó.

La pel•lícula comença mostrant unes imatges del centre d'internament de Camp Kilipatrik amb els interns dormint i l'oficial Malcolm Moore treballant, quan de sobte un d'ells, comença a colpejar sense motiu aparent a un altre reclús que dorm el seu costat. L'intern és reduït i portat immediatament a la cel•la de càstig coneguda amb el sobrenom de la caixa, en aquesta cel•la es tanquen els interns més rebels i amb problemes de comportament.

Tot seguit Sean Porter (oficial del centre) entra dins de la caixa i comença a colpejar-lo amb un diari enrotllat mentre li pregunta quin es el motiu de la baralla. Roger li contesta que ha faltat als integrants de la seva banda, anomenats els 88.

Dies després d'aquest succés, Roger és posat en llibertat i abandona el centre de menors. Al dia següent mentre passeja pels carrers del seu barri amb el seu cosí Willie i la núvia d'aquest, dos integrants de la banda se'ls acosten per demanar-los ajut per recuperar la bicicleta que li han robat a un d'ells, els membres de la banda rival, els 95. Però quan es decideixen a col•laborar amb els seus col•legues de sobta apareix un cotxe i els individus que van dintre comencen a disparar i a perseguir-los, Roger i el seu cosí intentant fugir saltant una tanca metàl•lica però Roger no pot saltar i és atropellat pel cotxe, morint a l'instant.

Malcolm quan arriba el Centre li explica a Porter que ha passat i com han assassinat a Roger els components de la banda dels 95. Sean Porter quan coneix la noticia es queda molt preocupat i comença a pensar que podria fer ell per ajudar aquells nois a sortir del món en que viuen i sobretot una vegada són posats en llibertat ja que la majoria tornaran a delinquir i molts d'ells seran assassinats.

Sean Porter quan era un adolescent també va tenir problemes sobretot amb el seu pare i per superar-ho es va convertir en jugador de futbol americà a l'institut on estudiava, aquesta afició al futbol es el que l'anima a plantejar-se la possibilitat d'aplicar les lliçons que va aprendre sobre disciplina i l'esperit d'equip a aquells joves per ajudar-los a superar la falta d'esperança i autoestima en ells mateixos.

Desprès d'avaluar les conseqüències que podria ocasionar la creació d'un equip de futbol americà d'aquestes característiques decideix tirar endavant el projecte amb tots els nois que vulguin jugar i que no estiguin castigats.

Però quan presenta el projecte el director del centre, Paul Higa i al seu assistent, Dexter aquests rebutgen la idea per agosarada i li posen tot tipus d'obstacles, però les explicacions i la insistència de Porter aconsegueix que finalment donin el seu consentiment per començar els

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (8.6 Kb)  
Leer 5 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com