ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

La Musica De Los 80 Y 90


Enviado por   •  29 de Diciembre de 2013  •  534 Palabras (3 Páginas)  •  230 Visitas

Página 1 de 3

Introducció:

La música és una cosa essencial en la nostra vida. És part de la nostra història i de la nostra cultura.

La música ens serveix per comprendre en gran mesura l’estat de la societat en l’època en què s’origina un estil o es posa de moda. Ens ajudarà a comprendre la societat d’aquest segle i veure l’evolució d’aquesta influència fins a l’actualitat.

L’evolució de la tecnologia ha permès la possibilitat de transportar la música arreu del món i permet escoltar música dia a dia a través dels auriculars i viure contínuament en contacte amb la música.

Per adonar-nos de la importància de la música en els joves,

A els Estats Units, s’ha dut a terme un estudi que mostra que els joves d’entre 12 i 17 anys escolten música durant 10.500 hores, gairebé el mateix temps que passen a l’escola. Al contrari que la televisió, que està subjecta a un cert control per part dels pares, la música està a disposició dels joves sense obstacles que impedeixin la seva reproducció i sense límit, una cançó és pot escoltar tantes vegades com es vulgui i és per això que la música és el mitjà idoni per expressar-se.

Al llarg del segle XX la música ha tingut molta influència en la cultura, i ha sigut la impulsora de grups socials, ideals liberals, modes, etc..

Amb aquest treball mostraré la llarga influència al segle XX, la relació que ha tingut amb la història i la repercussió a la joventut i els grups socials que s’han originat arran de l’aparició de diferents estils de música.

Justificació del treball:

He escollit aquest tema per al meu treball de recerca perquè considero que és un tema interesant, universal ja que tothom escolta música amb menys o més mesura i també he trobat una motivació personal en aquest treball ja que personalment la música que m’agrada és la dels anys 70, 80 i 90, i trobo la música d’abans amb més qualitat que l’actual.

També he trobat la motivació personal que m’agrada molt la història i vull veure si la música a tingut una certa relació a la història.

D’altre banda, també suposo que és un treball que em pot ajudar en part als estudis que realitzaré posteriorment ja que tenen relació amb la història.

El tema del treball em va arribar quan una tarda qualsevol escoltant música vaig escoltar The Hurricane de Bob Dylan, em va cridar l’atenció la lletra i vaig buscar informació i vaig veure que la cançó parlava d’un boxejador que va ser acusat de violació i condemnat a pena de mort i que

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.3 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com