ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Maria Gomis


Enviado por   •  15 de Septiembre de 2014  •  262 Palabras (2 Páginas)  •  194 Visitas

Página 1 de 2

How the Earth Was Made es un documental americà de la sèrie de televisió produïda per Pioneer Productions per History Channel. Es va estrenar un documental especial de 90 minuts, narrat per Edward Herrmann, que es va emetre en The History channel el 16 de desembre de 2007, en el qual es centrava en la història geològica de la Terra.

El documental, de 90 minuts, explica la història geològica i biològica de la Terra, des de la seva formació, ara fa 4,5 milions d’anys. Hi ha una explicació des dels inicis de la Terra, la formació de la seva escorça i l’atmosfera, els orígens de l’aigua, quan la vida va començar als oceans i d’aquí es va traslladar a la terra. El periode carbonífer i com va acabar, quan els dinosaures dominaven la terra i l’arribada dels mamífers, les nombroses eres glacials.

El documental també explica la tectònica de plaques i acaba amb les previsibles etapes que pot passar el nostre planeta fins al seu estancament definitiu, d’aquí 2 mil milions d’anys.

Durant molts anys el catolicisme fou la única veu autoritzada per explicar la creació basant-se amb el llibre del Gènesi, deien que coneixien l’edat exacta de la terra: 6.000 anys de vida, és més, afirmaven que es va crear un 14 d’octubre per la tarda. Haton, estava convençut que l’edat de la terra havia de ser més gran. S’havia de posar la vista en les roques no en la Bíblia.

En l’actualitat es pensa que la terra es va crear a causa de la coalició de inumerables meteorits que originaren el sistema solar

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.5 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com