ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Problemes Sessió 6 - ADSI


Enviado por   •  22 de Noviembre de 2020  •  Prácticas o problemas  •  629 Palabras (3 Páginas)  •  108 Visitas

Página 1 de 3

Exercici 1. ERP i el seu cicle de vida.

El cicle de vida en una organització consistirà en diverses fases: Adopció, Selecció, Implementació i Posada en marxa.

La fase d’adopció és aquella en la que l’organització pren consciència del problema que ha detectat i avalua les opcions més viables a curt, mig i llarg termini. S’haurà de dur a terme un anàlisi de processos, establir els objectius i els beneficis que es volen assolir i analitzar l’impacte que tindrà l’aplicació d’aquest sistema.

En la fase de selecció s’avaluarà les diferents possibilitats i s’escollirà el sistema ERP que sigui millor per l’empresa.

Una vegada escollit el sistema s’implementarà. Això vol dir que es parametritzarà i es faran unes últimes adaptacions segons les necessitats de l’empresa. El temps de la implementació variarà amb la mida de l’empresa, les seves necessitats i el nombre de mòduls .

Finalment, el sistema es posarà en marxa començant a utilitzar-lo i executant els nous processos. Es comencen a notar els canvis i els usuaris es comencen a adaptar al nou sistema. Un cop superada aquesta fase, el sistema ja estarà funcionant correctament (si tot ha anat bé).

Exercici 2. Identifica els mòduls d’un ERP que consideres que necessitarien les següents empreses, tot justificant les respostes:

A les empreses en general, potser els interessarà tenir els mòduls convencionals (màrqueting, vendes, compres, RRHH, finances, comptabilitat...). A més depenent del sector al que es dediquin pot ser els caldrà mòduls ERP encara més especialitzats.

a) Una empresa que fabrica seients pels avions.

Com que es tracta d’una empresa de producció, els mòduls característics del sistema ERP seran: base de dades tècnica, planificació de la producció, programació de la producció i control de la producció. També seran necessaris els mòduls de gestió de la cadena de subministrament si es considera necessari.

b) Una empresa de menjars preparats pels vols.

Considero que es tracta d’una empresa de distribució llavors l’èmfasi del seu sistema ERP es centraran en els següents mòduls: Gestió de la cadena de subministrament, control d’existències inventaris i aprovisionaments, gestió de la relació amb els clients i gestió de compres.

c) Una consultoria especialitzada en l’àrea d’auditories informàtiques.

Seria una empresa de serveis per tant, segurament els interessi tenir mòduls de gestió d’informes, CRM, gestió de personal per a la col·laboració, facturació, gestió de contractes, etc.

Exercici 3. En relació als sistemes ERP as

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4.8 Kb)   pdf (43.3 Kb)   docx (9.4 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com