ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Esre


Enviado por   •  19 de Mayo de 2014  •  Prácticas o problemas  •  308 Palabras (2 Páginas)  •  271 Visitas

Página 1 de 2

1) Des de quin nivell d'estratègia s'han près les decisions que s'exposa en la lectura per aquesta empresa?

La presa de decisions de MARYPAZ s'ha establert a partir d'una estratègia de negoci, caracteritzada per els aspectes més concrets del producte. MARYPAZ vol arribar a la internacionalització i la millor manera d'aconseguir-ho es amb l'estratègia de negoci que ajuda al rendiment de tot el sector de marketing.

2) Quin tipus d'estratègia de creixement ha fet?

El tipus de creixement que tenen és intern, només comercialitza productes amb el seu signe. Augmenta la dimensió de l'empresa a través de la inversió a la seva estructura. Es tracta d'una “red propia” on s'aborden amb els recursos pròpis, sense cap recolçament finançer de grans empreses, tot i que també compten amb diverses franquisies.

3) Quins aspectes de la cadena de valor destacaries, pels quals ha tingut èxit aquesta empresa?

Els aspectes a destacad de la cadena de valors en aquesta empresa són, principalment, l'infraestructura de l'empresa, perquè aquesta ha anat creixent i evolucionant amb la creació de botigues arreu del país i països propers. Això pel que fa les activitats de suport, i pel que fa les activitats primàries seríen les activitats fetes per la direcció de l'empresa i el marketing creat, perquè mostra un producte pròpi de la marca adreçat a la juventut i a més incorpora uns preus asequibles.

4) Creus que aquesta empresa ha posat en marxa el procès de deslocalització?

En l'article l'empresa explica que la seva producció es localitza principalment a l'Àsia, perquè als seus inicis la seva mà d'obra era molt barata.Tot i que actualment estan pensant en una relocalització de la producció. Veuen que a l'Àsia actualment està incrementant el sou de la mà d'obra, a diferència que a Espanya on s'està adequant a uns sous més asequibles. Per tant creuen que a Espanya hi pot haver un adventatge competitiu.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.9 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com