ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Amor Fatal


Enviado por   •  5 de Abril de 2014  •  249 Palabras (1 Páginas)  •  222 Visitas

En Gervasi Fenolleda, propietari de Lignits de l’Ebre S.L., es troba tancat al seu despatx, on no gosa obrir els ulls per tal de no veure el sofà de cuir vermell que hi ha al bell mig del saló, on sempre s’hi han assegut orgullosos els membres de la família Fenolleda i, on ara reposa una fotografia de la flamant model i artista italiana Claudia Cardinale, que va causar furor a l’Europa dels 60.

Gervasi mira els quadres que pengen de les parets de l’estança, tot ells honorables membres de la família que han estat afortunats, tant en els negocis com amb les dones, de manera que han tingut diverses amants, entre elles, la Natàlia, la minyona de la casa, que encara l’acompanya, i han comès diverses malvestats i actes poc honorables. Ell no ha estat capaç de fer res, per això li fa l’efecte que tots ells el miren amb aires de superioritat. A més, ell, Gervasi, no té més que una fotografia d’una model internacional amb qui ell sol es “diverteix”. Què pensarien els seus avantpassats si ho sabessin? I la Natàlia, la fidel minyona de la família?

Finalment, es planteja deixar de ser “infidel”, amb aquesta fotografia, a la seva dona, la Júlia Figueres, propietària de Lignits del Segre S.L., i apunyalar la foto, mentre reposa al mig del sofà de cuir vermell, amb un punyal de plata de la família.

• Gervasi Fenolleda, protagonista que enganya a la seva dona amb la Claudia.

• Claudia Cardinale, amant d’en Gervasi.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com