ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Educacion Fisica


Enviado por   •  18 de Diciembre de 2014  •  357 Palabras (2 Páginas)  •  143 Visitas

Página 1 de 2

Objectiu: L'objectiu de l'activitat és organitzar uns tornejos de futbol per a que els nens estiguin contents però fomentant el joc net i la esportivitat.

Descripcio: Hem organitzat 3 equips amb els alumnes de 1r d'ESO, 3 més amb els de 2n i 2 equips amb els de 3r i 4t d'ESO. El triangular entre els alumnes de 1r d'ESO es va realitzar al camp de primaria de la cancha. Jugaven 2 equips i hi havia un equip esperant a les grades per jugar amb el guañador del primer partit. Despres de cada partit l'equip guanyador obtenia 3 punts. L'equip que va conseguir més punts, és a dir, va guanyar més partits va pasar a jugar la final. El triangular de 2n d'ESO va jugar-se al camp de més a prop de les canastes de bàsquet. En aquest triangular l'equip que no jugava en cada partit estava esperant sentats a terra al costat del bosc. L'equip que va guanyar va jugar la final amb el guanyador del triangular de 1r d'ESO. Els dos equips de 3r i 4t d'ESO van jugar dos partits al camp de l'ESO de la cancha i després van jugar un triangular entre els que habien quedat segons en cada triangular i el guanyador de 3r i 4t a la mateixa hora que la final. També a la mateixa hora van jugar un triangular composat pels perdedors de els dos primers tringulars i el perdedor dels partits entre 3r i 4t d'ESO. Finalment el guanyador del torneig va ser un equip de 2n d'ESO.

Material i Responsables: 3 pilotes-Claudia, 21 petos-Nestor, tiçes -christian.

Avaluació: Penso que si s'ha assolit l'objectiu. La actitud del grup va ser bastant positiva i competitiva. L'activitat era totalment adequada per d'entre dotze i setze anys. Si que repetiria aquesta activitat.

Observacions, incidències i propostes de millora: L'activitat va anar bé apartir de la creació dels equips però els alumnes no estaven contents amb els equips que havíem fet nosaltres, jo recomano per els anys següents que s'apuntin per equips no per jugadors perque a l'hora de fer els equips es més deina per nosaltres i ells no estàn d'acord.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com