ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Els Objectes Parlen


Enviado por   •  5 de Febrero de 2015  •  244 Palabras (1 Páginas)  •  121 Visitas

Els objectes parlen

El 22 d’octubre a les 19:00 h a la Caixa Forum s’inaugura l’exposició “Els objectes parlen” el títol d’aquesta exposició és organitzada pel Museu Nacional del Prado i la Fundació la Caixa, reuneix una selecció de pintures i objectes des del segle XVI fins a finals del segle XIX, de les escoles principals del museu: italiana, flamenca, francesa i espanyola.

L’exposició s’articula al voltant de quatre seccions temàtiques com la clau està en l’objecte; els objectes ens retraten; un missatge amagat i el col•leccionisme. Els objectes i les pintures ens parlen de costums i cultures , evoquen imatges, suggereixen idees i permeten establir relacions entre conceptes diversos.

El filòsof Martin Heidegger deia que “Els objectes parlen”, així es titula aquesta exposició, que ofereix un recorregut geogràfic con cronològic per les col•leccions del Museu del Prado i descobrir els objectes de les obres que són fonamentals per entendre que va voler transmetre l’artista, també defineixen als homes i a les dones com membres d’una societat determinada com els vestits, accessoris o joies.

Aquesta exposició està molt ben feta, per entendre em de observar i saber dialogar cada obra i del que l’envolta, per això es titula “els objectes parlen” ja que els objectes formen una part essencial de la nostra vida , a mi em va agradar la obra “San Diego de Alcalá” de francisco de Zurbarán, que agafava el pa per emportar-se'l als pobres quan el van descobrir es cobirtieron els pans en roses.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com