ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Literatura


Enviado por   •  23 de Diciembre de 2013  •  243 Palabras (1 Páginas)  •  139 Visitas

Podríem dir que tot aquell objecte que ens fa sentir pot ser susceptible de ser artístic, perquè l’objectiu de l’art és transmetre. Per poder experimentar cal que ens coneixem, les sensacions no existeixen si algú no experimenta. L’art necessita un consumidor, sense ell no existeix.

Hi ha obres d’art que no hem decidit que ho fossin, sinó que la societat té uns mitjans no subjectius del que és artístic. Ni tan sols ells poden assegurar que sigui del tot art. A vegades les coses són artístiques per context i pel gest de l’artista. Les obres d’art volen crear i fer sentir sensacions, són tan poderosos que vinculen la sensació a l’objecte.

‘Un objecte estètic és un objecte creat amb un procediment especial per tal de transmetre unes idees estètiques’ Un objecte estètic és tota obra d’art abans de ser experimentada.

Les obres comencen amb una persona, però quan ho reconeixen altres ja es pot considerar una obra d’art. Això sí, encara que totes es titulen de la mateixa manera, no vol dir que signifiquin el mateix perquè cadascú que les reconstrueix és diferent.

La formalització de l’experiència consisteix en interactuar amb la imaginació d’unt text per dotar-lo de sentit i aportant aspectes necessaris perquè sigui coherent. El sentit denotatiu d’un text és el sentit lèxic, el que hi ha al diccionari. El sentit connotatiu és aquell significat que s’afegeix al denotatiu, com per exemple quan una paraula al diccionari no té el significat que tu li afegeixes.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.5 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com