ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Literatura


Enviado por   •  19 de Febrero de 2014  •  325 Palabras (2 Páginas)  •  113 Visitas

Página 1 de 2

Viure a la ciutat o al camp?

Pel que fa a la meua experiència, preferisc viure a la ciutat i deixar el camp per anar de vacances o per passar uns dies amb tranquil•litat. No obstant això, viure en un lloc o en un altre té uns avantatges i inconvenients.

Per una banda, els inconvenients de viure en un poble és que trobem un nombre de tendes i supermercats reduït si el comparem amb una gran ciutat. També és cert que no tots els pobles són iguals, és a dir, hi ha de molt xicotets que tenen allò més bàsic, mentre que també estan aquells més grans on hi ha, fins i tot, un basar xinés. De tota manera, l’oferta sempre serà menor a un poble, fet que fa que per a coses més importants hages de desplaçar-te cap a la ciutat, sobretot si es tracta de temes de salut i gestions de tipus administratiu.

Per una altra banda, els avantatges de viure a un poble és la sensació de familiaritat que trobes. Vull dir, tothom es coneix i la gent és més confiada, solen deixar les portes obertes i les bicicletes al carrer... . I no cal dir que es gaudix d'un aire més pur ja que la contaminació és menor que a la ciutat.

Per tot això, preferisc viure en una ciutat. Per exemple, quan necessites alguna cosa hi ha molta més oferta on poder escollir, a més a més, també hi ha molts llocs on anar a passar-ho d'allò més bé amb els amics i poder eixir de nit al cinema, a sopar o a ballar. I per a moltes coses no cal agafar el cotxe, ja que hi ha transport públic que et porta a molts llocs.

Per concloure, per viure permanentment m’agrada molt més la ciutat i el poble, no està gens malament per anar a passar un dies i per gaudir de la tranquil•litat i desconnectar de la gran ciutat.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.7 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com