ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

MY LIFE


Enviado por   •  6 de Enero de 2015  •  Informes  •  472 Palabras (2 Páginas)  •  210 Visitas

Página 1 de 2

El meu avi matern, va estar casat però al poc temps va morir la seva dona i la meva avia materna va estar casada i al poc temps se li va morir el marit. Llavors, per coencidencia, és van coneixer i al poc temps van decidir casar-se ja que el meu avi tenia fills i necesitaba una dona que li ajudesi. D'aquest matrimoni van surtir la meva mare i els seus germans.

La meva mare va anar a comprar al mercat, cuan de sopte el meu avi va veure la meva mare i va voler que ella i el meu pare és coneixessin. Al poc temps es van casar y van viure en una casa amb els meus avis de part del pare. Encara que estàven casats el meu pare va tenir una amant amb la qual va acabar tenint 2 fills. La meva mare i el meu pare van tenir 12 fills. A l'època en què estàven i economicament no tenien per permitir-se metodes anticonceptius ni medis hospitalaris, sino en cas d'urgencia. Amb el temps van anant creixent els meus germans i sis van anant morint per mort natural quan tenia 3, 6 o edats d'aquets tipus. L'ordre va ser el seguent : Els que hi són en verd són el germans que no van morir.

Abdeltef

Sana

Nadia

Mohammed

Hanan

Hicham

Norodin

Aicha

Samir

Awatif

Riduan

Maruat

Quan van passar els anys, el meu pare va emmigrar a Barcelona i s'en va endur als meus germans per a treballar i aixi poder tenir un millor futur del que vam tenir.

Al cap d'un parell d'anys, vam anar a viure en la ciutat amb la meva tieta i llavors el meu avi va ser empresonat en la pressó de per vida fins a morir per el fet de que estaba casat i va tenir problemes amb una altra dona. Llavors, la meva avia va estar sola i el seu altre fill (Mohammed) es va casar i s'en va anar a viure amb la seva dona.

Més endavant la meva mare va emmigrar a Barcelona juntament amb el meu pare i germans, en aquest temps els meus avis van morir ( materns). Amb el transcurs dels anys, vam anan't vivin't a barcelona fins a poder viure en un estat economic estable. El meu pare va tenir problemes amb l'amant ja que tenia aquella dona 3 fills i dos eran del meu pare, van acabant casant's-he però finalment és van divorciar al cap d'uns pocs anys.

El meu pare va començar a treballar d'obrer i quan ja portaba uns cuants anys va tenir un problema amb la maquinària i va dejar de treballar ja que no estaba en bon estat.

Al poc temps, la mare va detectar molt de cansanci i no feia bona cara, llavors van veure que tenia

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.4 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com