ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Su Puta Madre


Enviado por   •  2 de Octubre de 2014  •  662 Palabras (3 Páginas)  •  141 Visitas

Página 1 de 3

SUMAR, empresa d'acció social S.L.

Amb l'objectiu de ser el màxim d'eficients, el Consorci d'Acció Social de Catalunya crea l´empresa pública de serveis socials, SUMAR Empresa d'Acció Social S.L., que neix com a instrument de gestió i inversió i ha de permetre comptar amb un operador públic eficient i flexible en el món dels serveis socials.

La raó de ser de l´empresa és la prestació de serveis i la realització d'activitats econòmiques d'interès públic en l'àmbit de l'acció social a Catalunya.

SUMAR gestiona directament equipaments i serveis amb la voluntat d´augmentar el grau de coneixement i poder definir amb més criteri els estàndards de qualitat, els preus dels serveis o els condicionants contractuals.

SUMAR dóna la possibilitat que els governs locals disposin d'una opció de gestió pública, igual com la que hi ha en el sector sanitari o d'educació. Més concretament, ofereix als governs locals un servei tècnic especialitzat i criteris tècnics i econòmics a l'hora de prendre les decisions.

Entre els principals objectius hi ha la creació i l'aprofitament de sinergies entre ajuntaments, consorcis o consells comarcals, així com la gestió conjunta d´alguns serveis.

SUMAR s´ofereix com a espai de cooperació dels governs locals i amb la premissa que fent les coses conjuntament, les hem de fer millor i/o més barates. Com diu el nostre l´eslògan, "fer més amb menys".

Polítiques

SUMAR, Empresa d´Acció Social S.L. potencia l'organització i el control del sector de serveis socials fent polítiques que permetin:

•Millorar la gestió d'equipaments socials a partir d'economies d'escala, amb noves polítiques de recursos humans i de desenvolupament professional que ens ajudin a millorar en la rapidesa de l'obtenció de recursos econòmics.

•Crear un model de gestió eficient, amb l'optimització econòmica i d'estàndards de qualitat de compres de productes i serveis que ens permetin desenvolupar polítiques globals per a l'optimització dels costos.

•Construir un únic operador que millori els mecanismes de control de gestió. Tant dels recursos emprats per les inversions, com per la gestió dels equipaments socials mitjançant l'establiment de mètodes de supervisió

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4.5 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com