ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Un Enemigo Pollal


Enviado por   •  29 de Enero de 2014  •  352 Palabras (2 Páginas)  •  180 Visitas

Página 1 de 2

En el primer acte de la obra d’Un enemic del poble, en situa en un principi a la casa d’en Doctor Stockman, on la seva dona la Sra. Stockman està fent de amfitriona temporal ja que el Doctor ha anat a passejar amb els seus dos fills menors, Eilif i Morten. En el sopar ja acabat que estaven fent, hi havia en Hodsvad, director de “La veu del poble” el diari local de la seva localitat, en senyor Hiorster capità d’un vaixell, en señor Billing el redactor mes proper al doctor i per últim apareix en Peter Stockman alcalde del poble.

Durant el període abans de que arribi el doctor el senyor Hodsvad i en Peter, tingueren una petita discussió sobre el tema mes parlat des de fa dos anys, la gran Font d’ingressos que va provocar el balneari local, fent que estimulés la economia del poble que depenia majoritàriament del balneari. També Peter preguntà al Hodsvad i a en Billing la raó per la qual estaven. Ells van contestar, per la pròxima publicació del doctor que feia tant de temps que demanaven.

Fins que arribà el Doctor, que justament coincidia amb la marxada d’en Peter, el seu germà. En el qual tingueren una breu conversa en el qual es notà la tensió entre els dos germans. Un cop marxat el alcalde la seva filla major Petra arribà. Ella es va sumar a la discussió que s’estava duent a terme amb en Billing i en Hodsvad per la pròxima publicació al diari. El doctor, volia fer una publicació sobre el balneari i com a director sanitari va fer un descobriment, que confessar als editors juntament amb Petra i la seva dona per la pressió, que les aigües del balneari estaven contaminades, i que si es publiques això, provocaria el tancament del balneari. Primer els editors s’exaltaren, però els calmà el doctor. Els editors creien que s’havia de publicar per tal de que el poble sàpigues tal desastre,però el doctor els demana temps per aquesta publicació encara que dona algunes justificacions a favor de la veritat. Aquí és l’inicií del conflicte.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com