ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Roger lo Pelat


Enviado por   •  6 de Enero de 2013  •  Apuntes  •  238 Palabras (1 Páginas)  •  290 Visitas

Roger lo Pelat

Al final de l’estiu, el Carles va tornar, i portava un tovallola, li va dir a en Roger que era per si venia l’Ona i tots dos es van posar a riure... El Roger es va perdre moltes classes per culpa de la quimioteràpia, quan, va arribar el dia del seu aniversari, i l’Ona va obligar al Roger i al Carles a anar al cine per a celebrar-ho; però tot va sortir malament, perquè, en una baralla tonta entre l’Ona i el Roger, l’Ona va dir una cosa que va ofendre molt al Roger, i es van enfadar (en veritat era una tonteria).

Al cap d’uns dies, el Roger va descobrir que l’Ona ja estava amb un altre, l’Andreu. Per tots sants, ja ho sabia el Carles, però es tot es va confirmar quan el Roger va entrar a la casa abandonada del costat de la festa, on havien entrat l’Ona i l’Andreu, els va intentar espiar, però només va aconseguir espantar-los, ja que es va caure i el van veure amb el vestit de la mort, i no el van reconèixer.

El Roger, va rebre la notícia de que ja estava curat, i, naturalment, es va posar molt , però que molt content... En un sopar dels correfocs, va demanar disculpes a l’Ona, i, al final, aquesta, li va acceptar-les. La mare de l’Ona, va regalar-li el disfraç de gran correfocs, i, aquella nit el va lluïr...

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.3 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com