ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Viaje Tenerife


Enviado por   •  10 de Enero de 2012  •  588 Palabras (3 Páginas)  •  301 Visitas

Página 1 de 3

VIATGE 2009(TENERIFE)

Bones en enguany en el 2009 estigues festes hem decidit collins, el meu germà i, els meus pares anar-nos-en a Tenerife.

En este treball contaré la meua estança a Tenerife Nord, la qual cosa que fiu 7 dies.

Bueno a este viatge li posa un 10 per que? Perquè perquè mentres ací cap a va fregir allí collins anava en mànega assaone, m'ha agradat prou.

Bueno el dia:

2. Vaig dormir en l'avió per que estava rebentat del dia 1,llege als 4 a Tenerife Nord i arribem deixem els maletes en l'hotel i ens vam anar a fer una Volta per la platja després vam ser pels comerços i emvaig adonar que el negoci de la tecnologia esta ple d'Indues i ai molt d'estafa despresa arribem a l'hotel i ens en vam anar a sucar i després collins em vaig anar a dormir perquè estava molt cansat.

3.Em lenvante i em vaig anar a desdeñunar vaig ser a un poble que s'anomena El Tanc i ací muntanya en camell i em van donar un permís de conduir.Després vaig ser a unixes muntanyes que no em vaig recordar com és cridaven i ací habia un restaurant i dinàrem.Després arribem a la vesprada i em vaig anar a banyar-me i després em vaig anar a jugar al Pin-pon i després a veure la T.V després a sucar i desperquè a veure un espectaculo de l'hotel i desperquè a dormir.

4. Em desperte i ens$ en vam anar als platges els Americas i també a Tenerife Sud.

Després a arribar li vaig dir als meus pares que si ens podíem canviar d'hotel estava be era de 3* però no m'agradava i ens$ en vam anar a un hotel que és cridava "Catalonia els Vegas" que eixe era de 4* i estava millor després em banye en la piscina i després a fer una Volta i desperquè a sucar i desperquè a veure la T. V.

5. Este dia no tènia guanyes d'alçar-me del llit per que estava molt be en el llit. Vaig ser a menjar i desperquè de menjar vaig ser a banyar-me i desperquè a fer una Volta amb el meu germà per hi ha.Després arribem als 20:45 i ens$ en vam anar a sucar i després a veure un xou.

6. Em vaig anar als Llacs Martianez que estaven davant de l'hotel i estiguí ací banyan-me i banyan-me sense parar després a la nit suque i em vaig anar als Casinos dels Llacs Martianez i estiguí ací amb el meu germà i després ens$ en vam anar a l'hotel a dormir.

7. M'alce, desdejune i ens en vam anar als platges els Americas que ací és trobava el Siam Park(un parc d'aigua que estava molt guapo) i l'atracion que mes m'agrade va ser La Torre del Poder és el tobogan mes alt d'Europa no puc descriure-ho per que no te paraules.

8. Em vaig es despertar-me desdejune i agafàrem

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.1 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com