ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Efecte Fotoelèctric


Enviado por   •  13 de Enero de 2015  •  687 Palabras (3 Páginas)  •  234 Visitas

Página 1 de 3

Participació dels joves a Rio+20

- A Rio + 20 els joves estaran representants a través del Major Group “Children and Youth”. Els Major Groups són els grups temàtics que es van crear a la cimera de la Terra del 1992 i estan dedicats a diferents temes. El nostre evidentment és el d’infants i joves.

- L’organització relativa als joves la porta l’ONG “Rio+twenties” i la comissió “UN CSD Youth caucus” (Comissió de les Nacions Unides de Desenvolupament Sostenible). Ja fa temps que hi estan treballant i han elaborat un document, que és la contribució del joves al document que sortirà de Rio+20. Consulteu el document:

http://rioplustwenties.org/documents/MGCY_Contributions_Rio+20.pdf

- La Guia de participació dels joves a Rio explica com funciona aquest Major group, els grups de treball interns, temes que tracten i les maneres de participar-hi. La més fàcil i que potser ja podem recomanar és que els joves s’adhereixin a la llista de distribució de mails. Principalment treballen via online. Consulteu la Guia:

http://rioplustwenties.org/documents/Participation_Guide_Rio+20_web.pdf.

- Amb motiu de Rio+20, la UN CSD Youth Caucus organitza diversos esdeveniments, però el més interessant és el “Youth Blast”. http://uncsdchildrenyouth.org/rio20/youth-blast/ i http://www.uncsd2012.org/rio20/index.php?page=view&nr=687&type=230&menu=38

El Youth Blast és l’esdeveniment oficial adreçat als joves amb motiu de la Conferència de Rio. En aquesta trobada, uns 2000 joves de tot el món faran intercanvi i intentaran trobar solucions:

Besides providing information and training to participants, the event will be a space for youth to share experiences and solutions related to sustainable development issues and forms of participation in decision making at the international level. It will also be an occasion to build strategies for the activities to be developed during the conference.

The event will have five days of activities: two days aimed at young Brazilians, in Portuguese only, and three days for young people from around the world (including Brazil) with translations into Portuguese, English, French and Spanish.

No pre-registration is required to participate, but you can register using the form below. Those who’d like to volunteer to help during the event can also indicate it below.

- És a dir, el Youth Blast tindrà lloc del 7 al 12 de juny. Del 8-9 exclusiva per a brasilers i del 10-12 oberta a tots els joves del món.

- Ara bé, la qüestió: de quina edat s’espera que siguin els nois/es?? A tot arreu parlen de menors de 30 anys, i això no exclou els menors d’edat. Quan vas al formulari d’inscripció al Youth Blast hi diu el següent:

How old are you?

Although we are the

...

Descargar como (para miembros actualizados) txt (4 Kb)
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com