ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Entrevista Semiestructurada


Enviado por   •  22 de Mayo de 2014  •  648 Palabras (3 Páginas)  •  354 Visitas

Página 1 de 3

Orientacions i suggeriments per a l’estudi

1. Cal llegir les lectures de cada tema abans d’anar a classe i anotar els dubtes per a després preguntar-los a la professora. S’han assenyalat amb negreta les lectures aconsellades que corresponen al llibre: Planes, M. (2009). Psicologia de la salut. Girona: Documenta Universitària, atès que aquesta publicació es va fer amb l’objectiu de facilitar el seguiment de l’assignatura. La resta de publicacions poden ser molt útils per aprofundir en el coneixement de les tècniques d’intervenció i millorar-ne l’aprenentatge. Altres publicacions d’interès les trobareu citades al llibre de Planes (2009) i també podeu demanar informació general i/o específica a la professora.

2. Dins de cada publicació recomanada es concreten les pàgines de preparació obligatòria però, per regla general, la lectura completa del document permetrà una millor comprensió dels aspectes inclosos en el programa.

3. Convé assegurar-se de que les lectures escollides donen resposta a tots els punts inclosos en els diferents temes. En cas contrari consultar amb la professora.

4. Després de classe és molt útil repassar als llibres aconsellats els continguts que s’han treballat a l’aula, a fi de integrar millor els coneixements fonamentals i a continuació redactar-ne uns apunts sintètics.

5. Altres exercicis que ajuden a consolidar l’aprenentatge dels diferents temes són redactar preguntes amb opció múltiple de resposta i intercanviar-les amb els companys. Tant l’elaboració dels ítems, com el fet de contestar-los, ajuda a tenir més clars els conceptes.

6. Finalment, com que tenim pocs dies de classe, els alumnes que no puguin assistir-hi en alguna ocasió, es convenient que procurin informar-se a través dels seus companys sobre la marxa del curs. Igualment convé consultar sempre que calgui els següents documents : Programa oficial de l’assignatura, Temari i bibliografia i el Cronograma de les classes de teoria, pràctiques i proves d’avaluació. I fer ús de les tutories sempre que es cregui necessari.

TEMA 1 : INTRODUCCIÓ A LA PSICOTERÀPIA, PSICOLOGIA CLÍNICA I PSICOLOGIA DE LA SALUT.

1. l. Introducció

2. Concepte de Psicoteràpia.

3. Concepte de Psicologia Clínica, Antecedents i desenvolupament de la psicologia

4. clínica.

5. Concepte de Medicina conductual. Principals antecedents.

6. Concepte de Psicologia Comunitària

7. Concepte de Psicologia de la Salut.

8. Aspectes comuns i diferencials entre els principals tipus de intervenció psicològica.

BIBLIOGRAFIA BÀSICA

Godoy, J.F. (1999). Psicología de la Salud: delimitación conceptual. Dins M.A. Simón (Ed.), Manual de Psicología de la Salud (pp.39-76). Madrid: Biblioteca Nueva.

Pàgines: 39-40, 46-58.

Planes, M. (2009). Psicologia de la salut. Girona: Documenta Universitària

Pàgines: 15-20,

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4.9 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com