ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Financiación en la empresa


Enviado por   •  7 de Mayo de 2014  •  Informes  •  249 Palabras (1 Páginas)  •  278 Visitas

Tema 8 – El finançament en l’empresa

El passiu està compost per recursos propis, que s’aconsegueixen per capitals, reserves (beneficis retinguts) i resultat d’exercici.

Els recursos propis, patrimoni net, una finançació interna, ja que és benefici de l’activitat de l’empresa. El capital és extern, perquè és aportació dels socis.

L’autofinançament de manteniment és una provició per cobrir circumstàncies provisionals (mantenir la capacitat productiva, insolvències de clients (morosos), i quan el valor net contable és inferior al valor net exterior i per als immobilitats també hi ha amortitzacions, és a dir, (vmdo < vnc)

CLASSIFICACIÓ DE LES FONTS DE FINANÇAMENT

- Segons termini

- Segons procedència

- Segons a qui pertany

Els préstecs de curt: viatges, estudis, electrodomèstics, vehicles...

Quan parlem de crèdit, ens referim a poliza de crèdit i el préstec, un contracte de préstec. El préstec es de llarg i el crèdit és de curt.

RENTING/LISING

CONCEPTES IMPORTANTS

- Conforming: Un Banc/Caixa se’n fa càrrec de pagar a venciment totes les facturesrebudes dels proveïdors. Pot ser amb comissió o de franc.

- Factoring: un dinero que me anticipa el banco con el compromiso de que a los vencimientos oportunos se lo devolverá. Te cobrara un interes que es por anticiparte el dinero y una comision. El documento qe doi al banco son las facturas para inforar.

- Descompte d’efectes: doi la letra de cambio: permite a la empresa firmar un contrato que se llama contrato de descuento de efectos con el compromiso de que haya un anticipo.

Factoring i dscuento hay anticipo de dinero – en el factoring no hay letras de cambio

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.7 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com