ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Ingenierias Quimicas


Enviado por   •  15 de Enero de 2014  •  337 Palabras (2 Páginas)  •  184 Visitas

Página 1 de 2

2. L’àvia Lola té resistència a la insulina. Explica què vol dir això.

La resistència a la insulina (IR) és la condició en la qual els quantitats normals d'insulina són insuficients per produir una resposta d'insulina normal des del greix, cèl•lules del múscul i fetge. La resistència a la insulina en cèl•lules grasses redueix a els efectes d'insulina i ocasiona la hidròlisi elevada de triglicèrids emmagatzemats per manca de mesures o que augmenten la sensibilitat d'insulina o que proporcionin insulina addicional.

3. L’àvia Lola encara no s’ha d’injectar insulina, però la Maria s’ha de punxar sempre. Per què?

L’àvia no s’ha d’injectar insulina perquè té una diabetis de tipus 2, en la qual no es necessari injectar insulina perquè el seu organisme ja en produeix un mínim nivell però la María sí que ha d’injectar-se insulina perquè té una diabetis de tipus 1 la qual cosa necessita injectar insulina al seu cos degut a que el seu organisme no en produeix res.

6. En quina casos estan associades la diabetis i l’obesitat?

La diabetis es divideix en tres tipus principals la diabetis tipus 1, tipus 2 i gestacional. Aquesta malaltia altera la forma en què el cos utilitza la glucosa o sucre de la sang. La glucosa és essencial perquè el cos obtingui energia.

La insulina és com una clau que obre la cèl•lula perquè es metabolitzi la glucosa . Però si la persona té diabetis aquest procés no passa i per tant la persona té ne glucosa alta en sang i perd glucosa en l'orina per ajudar a baixar la qual aquesta a la sang . Si vostè és obès és a dir té molt de greix al cos , aquest excés de greixos provoca resistència a la insulina.

La leptina és una hormona que intervé en el metabolisme dels greixos.

Quan els àcids grassos del múscul i el fetge no s'utilitzen, la seva acumulació no només altera la capacitat de cremar calories, sinó que provoca una resistència a la insulina. Les conseqüències d'això són un augment del risc de patir diabetis.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com