ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

PODRIE LA ESPECIE HUMANA VIURE TOTALMENT CONNECTATS


Enviado por   •  18 de Octubre de 2017  •  Prácticas o problemas  •  699 Palabras (3 Páginas)  •  180 Visitas

Página 1 de 3

Elaboració text ciència ficció. 

PODRIE LA ESPECIE HUMANA VIURE TOTALMENT CONNECTATS?

T’imagines una situació en la qual els essers humans estiguessin enllaçats a la tecnologia en la seva totalitat, es a dir, que cada esser humà estigues enllaçat a un dispositiu electrònic inseparable el qual fos únicament propietat del mateix. Això podria succeir en un futur no tan llunyà per el simple fet que portem un velocitat d’evolució estrepitosament ràpida.

Tot seria desenvolupat en una societat la qual es comuniques solament a través dels dispositius, i tot anés a traves d’impulsos electrònics. El cervell quedaria rebaixat a les funcions bàsiques d’estat vegetatiu, es a dir, que el cos en si tan sols s’ocupa de funcions com la digestió , i  de altra forma una  GPU superdesenvolupada de totes les funcions motrius i de respostes neuronal ja que en aquesta situació imaginada la neurociència estaria desenvolupada fins a nivells de enllaçar les neurones amb respostes elèctriques.

Suposem que aquesta situació estigués passant en un planeta anomenat Kepler. Fa ja uns 540 anys que aquesta tecnologia es vigent al planeta. Un noi de jove edat interessat per la tecnologia que l’envolta comença a investigar i fer probes amb el seu propi cos. Aquest noi anomenat Logan Paul, no era cerebralment normal, ja que a mesura que es feia gran el seu estat vegetatiu anava disminuint. Aquest fet el va portar a tenir un pensament més racional respecte la vida. Ell no se’n donava compte però inconscientment obtenia estímuls totalment diferents als de la resta. A mesura que es feia gran i que s’interessava encara més en la tecnologia, als 23 anys, començava a notar la disminució de l’estat vegetatiu. Va començar a ser capaç de solucionar problemes mitjançant la GPU i també el cervell.

Cada dia sabia més sobre el tema, fins el punt de intentar desconnectar-se de la GPU.  Amb els coneixements que ell obtenia no eren els suficients per poder desconnectar-se.

Tot habitant d’aquell planeta sabia que hi havia una zona prohibida on es deia que si entraves es podria fer malbé la GPU i morir. Logan Paul sabia que en aquella zona s’hi amagaven respostes.

Un dia es va decidir a anar-hi per buscar com desconnectar-se de la GPU, era un dia d’hivern i tothom estava a casa tancat. Va tardar gairebé 2 hores i mitja per arribar-hi, pel camí va haver de torejar a guàrdies de seguretat i vigilants de la zona. El que ell s’imaginava era una mena de fortalesa plena de valles i vigilants, però el que realment es va trobar era una cabina de telèfon. Això era perquè des de feia ja quasi 300 anys ningú s’havia plantejat ni tan sols apropar-s’hi.

En Logan Paul es va quedar estupefacte ja que no era el que s’esperava, tot i això es va decidir per entrar-hi. Un cop era dins semblava que no passava res, i de sobte el terra el va xuclar.

Un cop dins s’hi va trobar una mena de laboratori molt avançat tecnològicament, tot semblava ser de vidre. Hi havia pantalles per tot arreu i un munt de botons que en Logan Paul no entenia. Tot i aquest gran descobriment, sabia que allò no era el que volia, sabia que dins d’aquell laboratori hi havia d’haver una altra sala on s’amagava la seva resposta.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4.1 Kb)   pdf (48.9 Kb)   docx (9.5 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com