ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

El Circo De Las Mariposas


Enviado por   •  10 de Enero de 2014  •  539 Palabras (3 Páginas)  •  249 Visitas

Página 1 de 3

El Circo de las mariposas

En primer lloc, l’entorn és un element molt important per l’autoestima i en aquest cas el protagonista del vídeo li crea depressió i un rebuig per si mateix causat per les burles i el maltractament de la resta de la gent que li envoltava, un ambient hostil. A més, això pot provocar tal drama que un mateix creu que no val per res, que ha nascut maleït i que la gent té raó. Per això, quan arriben altres persones que creuen que no és un malparit i un monstre, li costa de creure, i creu que se’n burlen d’ell, per això és veu la força de la negativitat i la baixa autoestima.

En segon lloc, el canvi d’entorn, mostra una notable diferència on poc a poc el protagonista es va deixant entusiasmar per un altra realitat i gràcies al recolzament dels companys del segon circ, comença a conèixer i a qüestionar-se si realment no ha viscut un engany, perquè ha vist un altra món que no té res a veure amb el que ell ha viscut, i sembla ser que gràcies a l’esforç i l’ajuda dels companys i del propi protagonista al final s’adona que pot que és capaç i que com a persona és com la resta d’important i lluitador.

Això em deixa pensar que tal com diu el títol, considero el sentit quan una papallona primer és una eruga i sembla lletja, sense utilitat, però quan es transforma en papallona canvia radicalment les circumstàncies. El que veig al vídeo és un home que a través de la lluita el resultat serà més gratificant. Com molt bé deia una frase de l’amo del segon circ, el senyor Méndez “ com més gran és la lluita, més gran és el triomf”.

Finalment, el sentit final que em transmet el vídeo és que no hi ha limitació, ni hi ha obstacle algun que no pugi ser vençut quan existeix la fe, la lluita, la perseverança, la humilitat,etc. Es podria dir que tots naixem erugues i quan aconseguim l’èxit personal i ens sentim bé amb nosaltres mateixos ens convertim en papallones.

Crec que la relació d’aquest vídeo amb l’assignatura té a veure per exemple amb la inclusió de tots els membres d’un grup per iguals, és a dir, el sentit de l’acceptació de la diversitat, de no crear estereotips de la gent, si hi ha gent amb necessitats educatives especials o simplement canvis en algun nen/a per culpa de l’entorn on conviu i altres factors que impliquin que una persona no es senti a gust amb el món que l’envolta i això provoqui una negació en la participació a l’aula, conductes negatives,etc. que al cap i a la fi, amb la inclusió això és podria evitar.

Antigament no existien les escoles inclusives i és un terme innovador per la societat en que vivim, sembla estrany però és una realitat. Considero que s’ha de fomentar la inclusió, i en el àmbit escolar és un element indispensable. Per això crec que amb vídeos com aquest o articles

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com