ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Teràpia amb la Filosofia / Teràpia Filosòfica


Enviado por   •  17 de Enero de 2024  •  Apuntes  •  274 Palabras (2 Páginas)  •  40 Visitas

Página 1 de 2

[pic 1]

RESPOSTES:

  1. 1-  Teràpia amb la Filosofia / Teràpia Filosòfica

2- Un filòsof s’ofereix a establir una conversa franca i lliure que contribueixi a esclarir les preguntes, conflictes no patològics i reptes vitals dels seus interlocutors, des d’una perspectiva filosòfica.

Procediment bàsic = Diàleg

Ajudar  l'assessorat a aclarir i madurar els seus punts de vista i a què trobi les seves pròpies respostes en ell mateix.

L'assessorament filosòfic s'aparta, d'una tendència creixent en la nostra societat, voler veure en aspectes normals de l'existència, símptomes de trastorns psicològics o de malalties mentals; un fet que condueix a obviar la importància que tenen, en la vida humana a altres factors decisius, com els filosòfics.

  1. 3- Segons l’autora, l’assessorament filosòfic es una ajuda on el filòsof assessor donarà respostes als nostres factors decisius de la vida.

4- La tasca que duu a terme és ajudar a la persona on l'assessorat farà aclirar i madurar els seus punts de vista i a què trobi les seves pròpies respostes en ell mateix.

  1. 5- Perquè la filosofia és l’estudi de l’ésser humà on si un filòsof ha estudiat com funcionen els pensaments, el funcionament dels éssers humans, l’ètica i altres factors a través de diferents perspectives podrà ajudar i fer que recapacitem els nostres pensaments que influiran en les nostres decisions.
  2. 6- Si, estic d’acord, ja que no tothom té les mateixes coses al cap, no tothom ha tingut la mateixa infància ni les mateixes experiències, que són el que ens fa tenir pensaments propis i ens fa opinar diferents coses sobre diferents temes, és a dir, crec que tothom veu les coses des de diferents perspectives segons el que ha viscut.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.7 Kb)   pdf (434.3 Kb)   docx (552.7 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com