ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Què és la llibertat ?


Enviado por   •  6 de Abril de 2021  •  Prácticas o problemas  •  377 Palabras (2 Páginas)  •  123 Visitas

Página 1 de 2

Què és la llibertat ?

Quan parlem sobre llibertat ens venen moltes idees al cap, tots pensem que no som totalment lliures, però és veritat això. Realment som lliures de fer el que volguem, o potser és que tenim més tipus de llibertat.

La llibertat és una qualitat que tenim els éssers humans tots tenim la nostra llibertat i el seus límits. Per mi la llibertat és allò que ens permet fer el que vulguem sense tenir res ni ningú que ens pari, aquell estat que té una persona que no esta presonera o sotmesa a una altre persona. Verdaderament la llibertat és aquella facultat que te l'ésser humà d’actuar d’una manera o d’un altre, i n'és responsable.

En realitat en tenim varis tipus de llibertat no es el mateix aquella llibertat que ens marca la llei i la llibertat que poden tenir en les nostres idees, nosaltres som lliures de pensar el que volguem.

Per això la llibertat es divideix en dos tipus la llibertat Interna i la llibertat externa.

La Llibertat interna es aquella llibertat que te a veure amb les nostres accions, el límit d’aquesta llibertat jo crec que son les lleis per que son les que ens marquen els límits de les nostres accions. I la llibertat en la meva opinió diria que és aquella que es basa en les nostres idees, aquesta llibertat és total, perquè som lliures de pensar el que vulguem, ningú no ens pot imposar limits en els nostres pensaments. Aquestes realitats es trepitgen entre elles, per que la llibertat interna ens deixa triar el que volem fer i la externa es el que ens permet o no realizar-ho.

Pero ser lliures vol dir que puguem fer el que vulguem? Verdaderament si, nosaltres podem realitzar les accions que vulguem pot ser que ens freni la llei o la nostre moral, si decideixes fer allò que no pot fer sera sota la responsabilitat de l'individu i tindra unes conseqüències.

Els deterministes son els que defensen l'absència de llibertat, ells pensen que tot està determinat, que tot està causat.

En conclusió la llibertat és una qualitat que tenim tots els éssers humans, hi ha essers que son mes lliures i n’hi han que estan més condicionats però tots tenim llibertat de fer el que vulguem en les nostres idees.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.2 Kb)   pdf (30.4 Kb)   docx (7.3 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com