ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

JOAN EL CENDROS


Enviado por   •  2 de Noviembre de 2014  •  988 Palabras (4 Páginas)  •  7.723 Visitas

Página 1 de 4

JOAN, EL CENDRÓS

INDEX

1.- Fitxa bibliografica

2.- Fitxa tematica

3.- Valoració i opinio personal

4.- Nou vocabulari

5.- Creació de un nou final

PAG.-1

1.-Fitxa bibliografica

Autors: Carles Alberola i Roberto Garcia

Titol: Joan el Cendrós

Editorial: Bromera 17ª edicio

Col•lecció: Micalet teatre

Nombre de pagines: 126

PAG.-2

2.-Fitxa tematica

Gener literari

Joan, el Cendrós es una obra de teatre per lo cual el seu gener literari es el dramatic, també apareix la figura del narrador en tercera persona que ens posa en situació de cada escena.

Resumen capituls

Seqüència 1

En una pantalla d´ordinador veiem un Chat d´Internet a on apareixen els paraules de dues persones dialogant. Es tracta de Joan y Helena.

Seqüència 2

Al pati de l´institut arriben els alumnes l´ultim dia de clase, alli es troben Priscil.la, Eva i Iris, tres amigues que sempre van juntes, el Bola, un alumne gros que vende refrescos als seus companys mentre menja, Espinosa que es l´alumne mes estudiós, Tatxa que es alt i coupulent i repetidor de 4ºESO, Mosca, amic de Tatxa, Alex, germanastre de Joan el Cendrós, Clara i Carmeta. Tots estan pensant mes en la festa de final de curs que en el examen que els ha posat Abel, profesor de tots ells.

Joan arriba mes tard y parla amb Helena la xica que li agrada.

Seqüència 3

Els alumnes arriben a la clase i tots comencen a estornudar per a utilizar la xulla Kleenex que el Bola els habia donat. Abel es dona compte i els diu que trenquen l´examen i els diu que tots etan aprovats.

PAG.-3

Seqüència 4

Tots eixem de clase i eixen al pati i Helena parla amb Priscil.la, Iris i Eva d´un xic qui parla amb ella a traves de l´ordinador pero que no sap qui es, solo coneix el seu nom clan: Indiana.

Seqüència 5

Joan arriba a casa i rep un al.luvió d´ordres de sa mare.

Seqüència 6

Joan connecta el seu ordinador i mitjançan una combinació de tecles apareix el seu assistent informatic particular: Indiana Jones i comença un Chat amb Helena sin que esta sepa que es tracta de Joan. Queden a veure´s a les six de la vesprada al pati.

Seqüència 7

Al pati Priscil•la, Eva i Iris estan assajant una coreografia, pera la festa de final de curs, despres arriban Carmeta, Clara i Bola. Despres arriba Helena molt alegre per la cita que té. De sobte apareix Joan qui s´acosta a Helena que no s´adona de la seua presència i comença a parlar amb Helena. De sobte apareix Alex qui besa a Helena i Joan desencantat s´en va a casa.

Seqüència 8

A penes arribar a casa Joan va cap el seu ordinador i comença a parlar amb el seu assitent i amic Indiana qui le ajudará a conseguir Helena. Indiana le diu que Joan ha de tindre confiança en si mateix i le dissenya un vestit virtual que desapareixera a les dotze de la nit.

PAG.-4

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (6.5 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com