ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Primera part: Tirant a Anglaterra


Enviado por   •  29 de Marzo de 2013  •  290 Palabras (2 Páginas)  •  487 Visitas

Página 1 de 2

Primera part: Tirant a Anglaterra

Tirant és un jove que vol ser un cavaller i rep l’ordre de cavalleria a Anglaterra donat per Guillem de Varoic. Després de tornar de Londres, l’informen que està se’n atacada l’illa de Rodes (regne de Sicília) i ell va a l’ajuda.

Segona part: Tirant a Sicília i a l´ illa de Rodes

Tirant i Felip (infant del rei de França) van a l’illa a de Rodes per lluitar contra els genovesos. De camí es van aturar a Sicília, on Felip es va enamorar de Ricomana. Després Tirant, Felip i el rei de Sicília van anar en ajuda de l’illa de Rodes. Al finalitzar la lluita, van peregrinar a Terra Santa i van tornar a Sicília perquè Felip i Ricomana és casessin amb l’ajut de Tirant.

Tercera part: Tirant a l´Imperi grec

Tirant va a Constantinoble per ajudar a l’emperador a combatre els turcs. Amb molta astúcia aconsegueix les victòries de totes les batalles. Tirant s’enamora de Carmesina, al qual la Viuda Reposada fa tot el possible per impedir aquesta amor mentre que Plaerdemavida fa tot el contrari, ajuda a Tirant a veure’s amb Carmesina d’amagades.

Quarta part: Tirant al Nord d’Àfrica

Tirant apareix damunt d’un vaixell recollit pel Cabdillo (home del regne de Tremissèn), al qual ajuda a combatre contra el rei Escoriano. Tirant evangelitzar molts moros. Tirant després de conquistar tot el nord d’Àfrica, s’embarca amb els moros evangelitzats cap a Contestinoble ha ajudar l’imperi grec.

Cinquena part: Tirant torna a l´Imperi Grec

Al regne de Constantinoble tenien problemes amb els turcs i Tirant els ajuda a combatre’ls. Després de guanyar Tirant es volia casa amb Carmesina però emmalalteix molt greument i mor. L’emperador també mor i Carmesina veient la mort del seu estimat i del seu pare es suïcida.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.8 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com