ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

TREBALL SOBRE GENIE, LA NENA SALVATGE


Enviado por   •  3 de Octubre de 2021  •  Trabajos  •  276 Palabras (2 Páginas)  •  130 Visitas

Página 1 de 2

TREBALL SOBRE GENIE, LA NENA SALVATGE.

 Després de visionar el documental, has de contestar les següents preguntes:

1.-Fes un breu resum dels aspectes del documental més significatius per a tu.

Per a mi els aspectes més significatius del documental han sigut es quan aconsegueixen que aprenga a parlar i a lligar-se els cordons, també com la tracten, el l'afecte que li agafen.

2.- Relaciona el cas de Genie amb tot allò après fins ara sobre el desenvolupament.

Per exemple: Factors interns i externs del seu desenvolupament, característiques del seu creixement, desenvolupament (aspectes motors, llenguatge, manera de comunicar-se, desenvolupament afectiu i social,...), evolució en el desenvolupament de Genie, com li ha afectat psicològicament i físicament el fet d'estar confinada i en aïllament durant 10 anys, relació del cas de Genie amb el corrent contextualista, ...

3.- Valoració personal del documental. En aquest apartat, a més de comentar si t'ha agradat o no, pots indicar què és el que t'ha aportat el seu visionat, què opines del tracte del cas de Genie per part de l'equip de professionals, ètica professional, quina és la teva opinió sobre si Genie va néixer amb una diversitat funcional o aquesta és fruit del seu aïllament, ... A més de relacionar-lo amb aspectes del mòdul també pots relacionar-lo amb continguts del cicle en general i tot el que consideres important de comentar.

M'ha agradat el documental encara que feia una mica de pena.

 Per part dels professionals  m'agrada perquè la tractaven bé, la volien i li van ensenyar a parlar.

 Jo crec que va nàixer amb una diversitat funcional per que era incapaç de parlar i no caminava be  i també per el aïllament.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.7 Kb)   pdf (47.6 Kb)   docx (7.1 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com