ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

La Naranja, Banda Sonora


Enviado por   •  2 de Diciembre de 2012  •  600 Palabras (3 Páginas)  •  289 Visitas

Página 1 de 3

1. Title Music From A Clockwork Orange – Wendy Carlos. Apareix als crèdits i introducció de la pel•lícula. És una transcripció electrònica de Wendy Carlos sobre la música del funeral de la Reina Mary.

2. The Thieving Magpie (obertura de La urraca ladrona -La gazza ladra- de Rossini) - Deutsche Grammophon (discogràfica). Sona en el teatre quan la banda de Billy boy esta violant a una noia, durant la lluita entre la aquesta banda i la banda de l’Alex i acaba quan arriben amb cotxe a la casa nombrada “Home”. També apareix quan els amics volen treure el lideratge a Alex i aquest el ajusta els comptes. Aquest cop ja no para de sonar fins i juntament amb l’escena on Alex entra a la casa de la “dona dels gats” i es baralla amb ella fins matar-la amb l’escultura d’un penis gegant de pedra.

3. Theme from A Clockwork Orange (Beethoviana) – Wendy Carlos. Es presenta a molts moments del film. Es el tema característic de la Taronja Mecànica.

4. Singing in the rain – Arthur Freed, ho canta Alex sense acompanyament musical mentre viola a la dona del escriptor. Apareix també als crédits finals.

5. Ninth Symphony, Second Movement – Ludwig Van Beethoven sona quan Alex torna a casa després de la nit de ultraviolencia i es posa a escoltar amb el seu gran equip de àudio aquesta composició.

6. March from A Clockwork Orange (Ninth Symphony, Fourth Movement – Ludwig Van Beethoven) – Wendy Carlos i Rachel Elkind. Sona quan Alex desperta el dia següent, després de tenir una visita a casa amb el director i marxa a la tenda de discos a recollir una comanda on lliga amb dues noies. També s’utilitza en el fons musical de les pel•lícules de violència que veu Alex amb el tractament Ludovic.

7. William Tell Overture (obertura de Guillermo Tell, de Rossini) - Wendy Carlos. La escoltem quan Alex s’emporta les dos noies amb les que ha lligat a la tenda de discos a la seva casa. Allà els tres tenen sexe a càmera ràpida.

8. Pomp and Circumstance March No. 1 - Sir Edward Elgar. Sona quan el primer ministre fa el reconeixement a la presó abans de escollir a Alex pel tractament

9. Pomp and Circumstance March No. IV (Abridged) - Sir Edward Elgar. Acompanya a el triomf de Alex quan surt de la presó i es escoltat per policies fins a l’ospital on serà sotmès al tractament.

10. Timesteps (Excerpt) - Wendy Carlos. S’escolta el primer dia de tortura d’Alex.

11. William Tell Overture (obertura de Guillermo Tell, de Rossini) - Wendy Carlos. Utilitzada en el fons musical de les pel•lícules de violència que veu Alex amb el tractament Ludovic.

12. Overture to the Sun - Terry Tucker. Un cop Alex segons els metges i polítics es reinsertable a la societat, fan una exhibició de la seva incapacitat per defensar-se o tenir impulsos sexuals, sona aquesta música.

13. I Want

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (3.6 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com