ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

INTERNATIONAL BUSINESS


Enviado por   •  18 de Noviembre de 2013  •  Tesis  •  868 Palabras (4 Páginas)  •  376 Visitas

Página 1 de 4

1. INTERNATIONAL BUSINESS

Afaceriile devin din ce în ce mai internaționale și mediul concurențial cu care se confruntă întreprinderile mijlocii și mari s-a extins de la nivel național la nivel mondial . Multe întreprinderi mici sunt acum mai constiente decât oricând de influenta economiei internaționale asupra activităților lor .

In cadrul facultatii de Relatii internationale din Liverpool, studentii pot studia Management International , International Finance , Marketing International , precum și dimensiunile și implicațiile altor aspecte ale managementului internațional . Ei examinează diferite contexte de afaceri internaționale , inclusiv economiile emergente și economiile din Europa , Asia și cele două Americi .

Studentii urmeaza opt module în fiecare an . În plus față de modulele care oferă o pregătire în domenii de probleme de management , cum ar fi contabilitate , marketing , management organizațional și economie de afaceri contemporan studentii vor avea o serie de module legate în mod specific de afaceri internaționale . Aceste module acoperă o gamă largă de probleme , inclusiv economia globală , dezvoltarea internațională și de management strategic la nivel mondial . În al treilea an , studentii pot sa aplice cunoștințele lor la un modul axat pe o anumita regiune a lumii , inclusiv Africa , Europa de Est și regiunea Asia - Pacific .

Predarea materiilor de afaceri si management la Universitatea din Liverpool are o lungă tradiție , care datează din activitatea comercială înfloritoare a anilor 1800 . În ciuda rădăcinile istorice , este o universitate din secolul 21 , clasat de Financial Times și HESA în in primele 10 universitati din Marea Britanie pentru activitatile de cercetare.

Facultatea detine legături deosebite cu organizații din sectorul de afaceri, atât locale și naționale , care asigura că dezvolta cunoștințele și abilitățile pe piata reală .

Continutul programului este inovator , materiile fiind predate utilizând metodologii elaborate de afaceri și de cercetare de management. Se poate invata de-a lungul anului cu sprijinul cercetatorilor de conducere si cu experienta personalului didactic, dedicat, care oferă cunoștințe de specialitate în ore de contact flexibile .

In cadrul specialitatii alese stundentii vor putea dezvolta o gamă largă de abilități foarte căutate de către angajatori . Vor putea, de asemenea, posibilitatea de a consolida cunostiintele existente si de a invata noi competențe dincolo de programa de bază . ULMS ( Universitatea din Liverpool Management School ) oferă activități opționale , cum ar fi workshop-uri cu privire la cererile de locuri de muncă , interviuri și centre de evaluare , lecții de mandarină , și roluri de voluntariat.

Programa anul I.

Le sunt introduse studentilor fundamentele de studii de management, concepte de bază și aptitudinile necesare pentru o înțelegere mai amplă a mediului de afaceri internațional.

Module obligatorii

• Organizații și Management

• Bazele de marketing

• mediul de afaceri internațional

• Statistica in afaceri

• Economia globală și Afacerile Internaționale

• Principiile economice pentru mediul de afaceri și piețe

• Introducere in Contabilitate și Finanțe

Programa anul II

Al doilea an are scopul de ii familiariza pe studenti cu principalele domenii funcționale de management ( finanțe, marketing

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (6 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com