ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Macdonal's


Enviado por   •  9 de Mayo de 2013  •  415 Palabras (2 Páginas)  •  344 Visitas

Página 1 de 2

PLA DE MÀRQUETING MCDONALD’S

1) Introducció: presentació del producte. Per què heu escollit aquest producte? En quin àmbit territorial centrareu l’estudi?

Hem elegit l’empresa McDonald’s ja que es una empresa reconeguda a nivell internacional amb una forta presencia en el dia a dia de les persones.

McDonald’0s sempre a recolzat els seus productes i serveis amb fortes campanyes de màrqueting, per tant elaborar un pla de màrqueting sobre algun dels seus productes en la seva amplia gamma pot ser interessant.

El producte elegit serà el producte estrella de l’empresa i el qual representa el nombre de vendes més alt, aquest es la seva hamburguesa Big Mac, la que arribat ha ser reconeguda com el menjar que identifica millor l’estil de vida americà.

Big Mac és un tipus d'hamburguesa que es comercialitza des de l'any 1968. En el seu eslògan publicitari més conegut es descriu la seva composició "Two all beef patties, special sauce, lettuce, cheese, pickles, onions on a sesame seed bun" (Que en la nostra llengua s'anuncia com: "Dues hamburgueses, enciam, formatge, salsa especial, ceba, i pa. Fan el Big Mac.")

L'hamburguesa Big Mac és mundialment coneguda i s'empra sovint com a símbol de la cultura del capitalisme nord-americà. La revista d'economia titulada The Economist la utilitza com a punt de referència per determinar un particular índex del cost de la vida en diferents països — creant per a això el Big Mac index — que serveix com un indicador econòmic a través dels diferents mercats.

Per tant, el pla de màrqueting elaborat es basarà sobre el producte estrella de l’empresa americana McDonald’s el Big Mac, concretant-lo al territori espanyol per els pròxims anys.

2) Macroentorn:

Destaqueu aquells aspectes del macroentorn que afectin més directament el sector on es troba el vostre producte, classificant-los en Amenaces i Oportunitats.

* Medi ambient:

Cada cop més, la gent es consciencia amb el medi ambient i té predilecció per productes poc contaminats, recicables o en general que contribueixen d’una o altra forma amb el medi ambient.

Això pot suposar una oportunitat per McDonald’s, ja que l’empresa actua amb el continu objectiu d’afavorir la protecció i conservació del medi ambient, el que pot donar imatge d’una empresa verda, i dona una millor imatge davant dels clients, enfront a la competència.

Els restaurants McDonald’s a Espanya ja incorporen en la seva instal·lació algunes mesures enfocades a una millora en l'eficiència energètica com la racionalització de la il·luminació

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.7 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com