ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

C5 Pautes bàsiques I Sistemes Alternatius I Augmentatius De Comunicació


Enviado por   •  27 de Diciembre de 2013  •  273 Palabras (2 Páginas)  •  254 Visitas

Página 1 de 2

C5 Pautes bàsiques i sistemes alternatius de comunicació

UD2: Les dificultats de la parla

Activitat 9

a) Disglòssia – Perquè l’articulació és correcte però la producció del so no és el correcte, i podem sospitar que és degut a una malformació de les cordes bocals o del paladar que el té més amunt del normal.

Com a consell per la mare li diria que no li dones el biberó a la nena i que deixi que poc a poc es vagi acostumant a menjar de forma normal i autonomia, també li retiraria el xumet, perquè això dificulta el fet de articulars els sons de forma correcte. Per últim intentaria que la mare passes mes temps amb la seva filla.

b) Retard del llenguatge – Al principi ens diu que al Joan li va costar dir les primeres paraules, per la qual cosa es normal que en la seva oració hi hagin alguns errors, que mica en mica s’aniran resolent, per la qual cosa en Joan té un retard del llenguatge

Com a consell per als pares els hi diria que a casa, quan el seu fill comenci a pujar el ritme de l’oració i no articuli bé les paraules, li diguin que no l’han entès i que li repeteixi la paraula mal dita.

c) Disàrtria – Ja que a l’explicació del cas ens dius que de petita va patir una anòxia que li va provocar una lesió al cervell i les causes de les disàrtries normalment són per una lesió al Sistema nerviós

d) Dislàlia funcional – La dislàlia funcional evolutiva, ja que, En Marc no articula bé certs sons com la /n/, la /l/ i la /rr/.

...

Descargar como (para miembros actualizados) txt (1 Kb)
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com