ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Psicologia


Enviado por   •  22 de Marzo de 2015  •  654 Palabras (3 Páginas)  •  161 Visitas

Página 1 de 3

Matrix

Neo descobreix que el món en què creia viure no és més que una simulacio virtual a la qual es troba connectat mitjançant un cable endollat, al seu cervell. Els milers de milions de persones que viuen (connectades) al seu voltant, estan sent conreades de la mateixa manera per poder donar energia a les màquines.

Aquesta il·lusió col·lectiva (o simulació interactiva) és coneguda com Matrix.

El grup de rebels del món real liderats per Morfeo, ell li explica a neo la realitat alterada en què el viu i li diu que li dóna a escollir entre dues pastilles una per a viure com viu actualment i una altra per despertar i veure el món com en realitat és. Aqui descubreix que la realitat no és aixi i que tots estan connectats per un programa informatic i que són per dir-ho d'una froma esclavisados rescata Neo de la collita on es trobava pres. Un cop alliberat i «fora de perill», Morfeo li explica en què consisteix la realitat:

Es troben prop de l'any 2199 i la humanitat està esclavitzada per les màquines, que després del desenvolupament de la intel·ligència artificial es van rebel·lar contra el seu creador, l'home. En això el li diu que suposada ment el és el eleguido o alguna cosa així per salvar la umanidad de les màquines

Com podríem explicar que la vida no és un somni?

Bé amb certesa no sé si pogués explicar que la vida que vivim no és com en matrix però unes de les raons per la qual no podria ser un somni és pels fenòmens naturals, trons, huracans etc.

Ja si morís la gent en aquests desastres naturals despertarien de la son en els que hi són i també jo dic doncs perquè sentim dolor en caure a pegar-nos etc.

Brazil

Sam Lowry treballa per al Ministeri d'Informació en una societat totalitària i burocràtica. Li disgusta granment el seu treball i la societat repressiva en la qual viu, i la seva única manera d'escapar de la realitat en què viu és a través dels somnis. Després de conèixer a dues persones considerades com a terroristes per l'Estat, l'enginyer de calefacció Harry Tuttle i la dona dels seus somnis Jill Layton, Sam és segrestat pel govern i és en aquest procés on s'escapa de la seva realitat de manera definitivament a través de la bogeria.

Brazil és considerada per molts crítics del cinema com l'obra mestra del director Terry Gilliam. Aquesta pel·lícula posa de manifest molt dels problemes que han travessat el segle XX i que encara es poden veure avui dia, com la industrialització, el terrorisme, el control del govern i la burocarcia (Cowen, 1996), el consumisme, etc..

Ara

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com