ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

L’existència de Déu


Enviado por   •  23 de Marzo de 2020  •  Apuntes  •  299 Palabras (2 Páginas)  •  217 Visitas

Página 1 de 2

L’existència de Déu es un símbol que es transmet a la societat en forma de religions. Ens apropen a ell a traves de la nostra vida diària realitzant bons actes i evitant els dolents. Es pot dir que l’existència d’aquest es necessària per algunes persones per donar-se una resposta de que hi ha desprès de la mort i recolzar-se en ell. Però aquest Déu ningú l’ha vist i nomes tenim uns testaments dels seus deixebles, podem dir que no existeix per falta de una demostració empírica.

En primer lloc, la necessitat d’aquesta creença deriva per la incapacitat humana d’explicar l’origen de la vida ,per trobar un significat de la existència humana i el que hi ha desprès de la mort, que tot se li ha atribuït a Déu. El paper de la religió en la societat es basa en alabar al poderós creador de l’univers i de la vida. L’església es va fundar amb la tasca de predicar la paraula de Déu, la igualtat , la solidaritat i finalment s’ha acabat convertint en un negoci que juga amb la fe de la gent.

En segon lloc, moltes persones dubten de la seva existència ja que si ell es tan bona persona, vol el be per a tothom, es poderós i ajudar als més necessitats, perquè ara que el món esta descontrolat no fa res per evitar guerres, pobresa i malalties?, Déu podria fer alguna cosa per evitar el sofriment d’aquesta gent. Per aquesta raó moltes persones creuen que la existència de Déu pobre de la ignorància que hi havia fa temps.

Finalment, ens hem assabentat que la humanitat es incapaç d’explicar l’origen de l’univers sense fer intervenir a un ser poderós, i si aquest existís hauria de evitar catàstrofes al món. Per tant no existeix cap Déu.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.7 Kb)   pdf (25 Kb)   docx (7.1 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com