ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

El Gris En Sus Ojos


Enviado por   •  29 de Julio de 2014  •  519 Palabras (3 Páginas)  •  177 Visitas

Página 1 de 3

I, a la fi, va arribar el gran dia. Els motors de l’avió s’engegaren mentre el meu cor batejava amb força, ple de sentiments contradictoris.

Des de sempre el meu somni havia sigut anar a Anglaterra, però, mai m´hauria imaginat que seria en aquestes condicions.

Per a mi, era un gran canvi, i tant, com que no aconseguia imaginar-me passant mesos a un maleit internat al que no volia anar. I com havia arribat a aquesta situació? Doncs bé, tot aquest havia sigut planejat per la meua madrastra nova. L’he odiat des de el primer dia que va posar un peu a al meua casa.

Mon pare i ma mare, es van separar fa molts anys, i jo m’havia quedat a viure amb el meu pare. Sempre ens em portar molt bé, compartíem tot, bé a lo millor no tot, però si la major part, però aquest es va acabar quan ell va decidir refer la seua vida. La veritat a al principi quan m´ho va dir, estava molt emocionada i contenta per ell, per que es mereixia passar pagina d’una vegada, i jo el veia molt sol. Però si al menys haguera sabut amb qui eixir, res d’aquest hauria passat però ja es demesiat tard. Mon pare s’anava a casar amb una bruixa en uns mesos i jo podia fer res, bé , ja no, però l´havia intentat.

Mon pare va conèixer una dona molt guapa, o millor dit, una dona molt operada, a la qui li agradava ,molt el nostre diners, així que va seduir el meu ingenu pare i el va convèncer de casar-se amb ella. Per això, quan vaig assabentar-me de la boda, no vaig tardar en fer un pla per que ella eixirà de la nostra vida, i , si era possible, que acabara el ruïna abans de fer-nos lo a nosaltres.

Així va començar la guerra entre nosaltres dues, faria tot el que estiguera en la meua mà per fer-li la vida impossible. Li vaig fer centenars de coses, que ara m’adonava de que eren tonteries, tals con posar tot la seua roba a l’eixugadora per hores, fins que eren tant petits que no se’ls podia posar mi un xiquet. Vaig canviar el seu xampú caríssim per un de gos. Li vaig descosir el seu vestit preferit, i en mig d’una cena se’l va descosir del tot i va quedar amb roba interior. Però ella clarament no es va quedar quieta. Em va tallar tota la roba amb tisores fent-la trossos. Va contractar un xic de la meua classe per que diguera en mig de biologia que m’havia bufat, i moltes coses més. Cada volta que una feia un maldadit, l’altra responia. I així vam estar dos mesos, fins que un dia ella es va cansar de que una “xiqueta” la molestés. Així que a un mes de la boda, en van manar a un internat.

I vos preguntareu, por què? Doncs bé, ara resulta que així de sobte sóc una drogoaddicta.

No m’agradava gens que mon pare no em creuera el que deia, era frustrant però ja m’havia acostumat al seu tractament.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2.7 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com