ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Instal·lacions de l’habitatge


Enviado por   •  15 de Marzo de 2022  •  Biografías  •  699 Palabras (3 Páginas)  •  51 Visitas

Página 1 de 3

Instal·lacions de l’habitatge

[pic 1]

Introducció de la instal·lació de Gas del meu habitatge:

La instal·lació de gas del nostre habitatge es compon nomes d’una caldera que ens proporciona aigua sanitària i per els escalfadors (radiadors), la nostre cuina funciona amb una vitroceràmica electricitat.

La nostre instal·lació de gas, es Gas Natural, son gasos canalitzats que es distribueixen en estat gasos a traves de les canonades soterrades, des d’una central de distribució fins als nostres habitatges.

  1. Quin tipus de gas es fa servir a casa vostre, i anomenar els elements de la instal·lació de gas, que son els que es mencionen a la presentació (ex. Comptador, claus de pas, canonades, reixes de ventilació...), Heu d’afegir-ne una fotografia, i localitzar en quina part de l’habitatge es troben i per a que serveixen.

Tal com he dit abans a casa nostre fem servir el Gas Natural, tenim un comptador d’alt el terrat comunitari, i baixa un tub canalitzat fins a casa nostre. Abans del comptador tenim instal·lada una clau de pas, per seguretat, si te algun problema el comptador. Després la canalització arribar fins el terrat de casa meva que va directe a la caldera, abans de la caldera tenim dues claus de pas mes, per mes seguretat. La caldera que tenim escalfa l’aigua sanitària i els radiadors. Tota la canalització de gas ha d’anar per les façanes i el tub ha d’estar a la vista, no poden anar encastats.

IMATGES DE LA INSTAL·LACIÓ DE GAS DEL MEU HABITATGE

CENTRAL DE COMPTADORS DE GAS

COMPTADOR DE GAS AMB CLAU DE PAS

[pic 2]

[pic 3]

CANALITZACIÓ CANONADES COMPTADORS

CANALITZACIÓ CANONADES

[pic 4]

[pic 5]

CLAU DE PAS DEL MEU HABITATGE

CALDERA DEL MEU HABITATGE

[pic 6]

[pic 7]

CALDERA DEL MEU HABITATGE

REIXES DE VENTILACIÓ

[pic 8]

[pic 9]

Central de comptadors i comptadors:

Un comptador de gas és un dispositiu de mesura per a la determinació de la quantitat de gas consumida durant un període determinat. 

Canalització i canonades gas:

Es la instal·lació de tubs els qual va canalitzat el gas.

Clau de pas:

Una clau de pas és un dispositiu, generalment de metall, d'alguna aliatge o més recentment de polímers o de materials ceràmics, usat per donar pas o tallar el flux gas.

Caldera:

Una caldera és un recipient, o un conjunt de tubs, utilitzat per escalfar aigua o un altre fluid. Per tal d'escalfar el líquid es poden utilitzar diversos combustibles com gasoil, carbó, biomassa, etc.

Reixa ventilació:

Una reixeta de ventilació és un element que es col·loca a les habitatges amb la finalitat d'admetre o extraure aire, col·locant-la en obertures directes a l'exterior o en xarxes de conductes.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (5.3 Kb)   pdf (692.6 Kb)   docx (648.2 Kb)  
Leer 2 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com