ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

El Descans A Les Escoletes De 1er Cicle


Enviado por   •  21 de Enero de 2013  •  246 Palabras (1 Páginas)  •  322 Visitas

Guió: El descans a les escoletes de 1er cicle.

Introducció.

Part descriptiva.

Part de valoració en relació al fonament teòric.

Propostes de millora.

Pensam que es necessari realitzar algunes propostes de millora en quant a diversos aspectes: distribució dels espais i del temps i metodologia emprada.

Respecte a la distribució de l'espai, hem arribat a un consens i creiem convenient que l'aula de descans estigui aïllada de sorolls externs, que es pugui regular la il·luminació solar, que sigui un aula únicament destinada al descans per a que els infants associïn el lloc amb la funció que aquella habitació té assignada, que hi hagi una higiène respecte als llençols que recobreixen els matalassos. A més a més, pensam que s'ha d'afavorir un ambient relaxat, calmat, tranquil... el paper de l'educadora és fonamental, ja que per propiciar aquest ambient ha de tenir un to de veu suau, de serenitat, etc.

Després d'haver llegit el llibre “Duérmete Niño” veim que utilitza el metodo Estivill, mètode bàsat en conseguir que el nin s’arribi a dormir per si sol però mai deixant-lo plorar fins que es cansi perquè això seria una forma de maltractament, sinó deixar-lo plorar una estona i si no calla al minut anar-hi perque no pensi que l’hem abandonat (anar-hi perque ens vegi però sense tocar-lo), després deixar-lo sol, si torna a plorar anar-hi al cap de tres minuts, la pròxima vegada i sucesives al cap de cinc i així en una setmana o menys s’aconsegueix que el nin no plori per les nits.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.5 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com