ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Profesor de secundaria pelotas.


Enviado por   •  25 de Octubre de 2016  •  Monografías  •  299 Palabras (2 Páginas)  •  87 Visitas

Página 1 de 2

ACTIVITAT D’AULA - TEMPS MODERNS

En Charlot treballa en una fàbrica i es veu sotmès a la dura llei del taylorisme fent un treball mecànic sota el control d’un patró molt autoritari. Aquesta situació d’estrès el porta al desequilibri mental i en conseqüència l’han d’internar, però una vegada curat es queda sense feina. Per pura casualitat es veu encapçalant una manifestació; acusat injustament de provocar disturbis, és tancat a la presó.

La pel·lícula és especialment interessant per fer reflexionar sobre comes representa la situació dels treballadors en aquell moment històric i de comparació amb la situació actual.

L’activitat que se us proposa consisteix en fer una redacció sobre les condicions laborals durant la segona fase de la revolució industrial.

. Pel que fa a la vida quotidiana dels treballadors: - Com es vesteixen per anar a treballar - Com es desplacen per anar a treballar - Quines eines utilitzen per treballar - Com són els llocs de treball Pel que fa a les condicions de treball: - Productivitat. Treball en cadena - Quins drets laborals tenen (pauses per dinar, horaris, dret de vaga, etc.) Pel que fa a situacions que es deriven de la vida professional: - Aprendre, ser aprenent - Tenir èxit professional - Les lluites socials per aconseguir millores en les condicions de treball - L’atur Pel que fa a les relacions personals: - Les relacions amb els companys de feina - Les relacions entre treballadors i empresaris Pel que fa a la representació de la dona en el lloc de treball: - El paper de la dona: tipus de feines i reconeixement social - Relacions que estableix la dona en el lloc de treball

Per acabar es valorarà que feu una reflexió comparant aquesta situació

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)   pdf (47 Kb)   docx (9 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com