ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Tema: La luna y el parto


Enviado por   •  15 de Mayo de 2016  •  Documentos de Investigación  •  292 Palabras (2 Páginas)  •  140 Visitas

Página 1 de 2

LA LLUNA I EL PART

El primer que he fet abans de començar aquesta recerca, ha estat llegir-me l’article penjat a la plataforma. Un cop llegit, he pogut saber que efectivament, la lluna influeix en els parts. [pic 1]

He intentat trobar  respostes a preguntes com:  “en quina fase lunar hi sol haver més parts?” o “com influeix la lluna en el part?”.

L’article que més interessant m’ha semblat, ha estat el de la llevadora Lina Abellán Martínez, el qual explica detalladament com influeix la lluna en el part. Ens explica que en la fase de lluna minvant, es troben més bosses trencades amb líquid amniòtic tenyit . En la fase de lluna minvant nova es produeixen més parts espontanis, i en la fase lunar creixent - plena, s'observen més induccions amb dilatacions lentes , expulsius distòcics, amenaces de parts prematurs i més cesàries.

Isaac Newton va demostrar que la força d'atracció gravitatòria depèn de les masses dels cossos i de la distància que els separa. La força que exerceix el sol i la lluna sobre les masses d'aigua a la Terra provoca una oscil·lació rítmica d'aquestes, també conegudes com marees (ascens i descens periòdic de les aigües oceàniques ). S'argumenta que quan la lluna plena exerceix una influència gravitatòria sobre les aigües del mar, també ho fa sobre el líquid amniòtic, ja que l'aigua és el component principal del cos humà , constituint el 65 per cent del seu pes. És per això que quan hi ha lluna plena és quan hi ha més parts.

M’ha estat impossible saber en quin any es va publicar l’article ja que el navegador no m’ha proporcionat aquesta informació. He mirat vàries pàgines on parlaven de l’article, però en cap d’elles he pogut presenciar l’any de publicació.

http://www.mibebeyyo.com/parto/fases-parto/luna-parto-1409

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.9 Kb)   pdf (65.6 Kb)   docx (27.3 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com