ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Tipus De té


Enviado por   •  28 de Febrero de 2013  •  237 Palabras (1 Páginas)  •  324 Visitas

Te vermell: També és anomenat "el cremador de greixos". A més d'accelerar el procés de combustió de greixos és un bon afrodisíac!!! Facilita la lubricació vaginal i per tant millora també les teves relacions. Per problemes de circulació i de cor també va de conya (tot i que ara no tinguem gens l'edat quan siguem uns vellets direm: veus? Sort que prenc te vermell!).

Te blanc: És considerat el 2n te més saludable que existeix. Va súper bé per la pell i té propietats antioxidants que ajuden a mantenir-te sempre jove, tant per dintre com per fora. Si tens mal de cap o has tingut un dia dur també és un bon remei, ja que t'ajuda a reduir la fatiga mental i a descansar les neurones!

Te verd: D'acord, potser és el te que té pitjor sabor... però és el més saludable dels 4 tipus de te existents. Tot i ser força amarg té propietats diürètiques que ajuden a eliminar l'acumulació de líquid que tenim al nostre cos que de vegades fa que ens veiem inflades de cames i de ventre. Per tal d'evitar que et posis malalt també va súper bé ja que reforça el teu organisme.

Te negre: Si tens diarrea o gasos és el millor te dels que hi ha. També fa que disminueixi la teva sensació de gana i a més és un perfecte estimulant. Si veus que et falta vitalitat t'ajuda a arrencar el motor.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.3 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com