ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Caso Dodot


Enviado por   •  17 de Marzo de 2015  •  201 Palabras (1 Páginas)  •  499 Visitas

Tal com s’explica al blog Oraquo , el community manager de Dodot va publicar un article titulat “los castigos físicos” firmat per la Dra. Suzanne Dixon que es basava en la AAP (Acadèmia Americana de Pediatria), explicant que un assot de tant en tant no era dolent per educar els nens.

Aquest article mostrava com pegar els nens d'una manera per a què no quedessin marques o senyals de violència que poguessin delatar l’educador. Això va provocar un gran rebuig per part de molts seguidors de la marca i sectors de la societat, que van convertir-se en detractors de Dodot i van promoure un boicot a la marca.

El primer que va fer Dodot va ser defensar-se donant explicacions basades en les recomanacions de la AAP. Finalment, va acabar esborrant l'article del seu blog i va publicar un altre demanant disculpes.

Per culpa d'aquesta fallada, que va derivar en una enorme crisi de reputació, Dodot va perdre molts seguidors i les vendes dels seus productes van disminuir. A dia d'avui, la marca segueix veient-se afectada, perquè, encara que aquesta entrada ja no està en el seu blog, hi ha una gran quantitat de llocs web que van fer ressò de la notícia.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com