ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Sociales


Enviado por   •  14 de Septiembre de 2015  •  Trabajos  •  265 Palabras (2 Páginas)  •  98 Visitas

Página 1 de 2

Socials

Pàries: Es la persona, que normalment pertany a una classe social baixa, exclosa dels avantatges de què gaudeixen les altres, i fins i tot del seu tracte social, per ser considerada inferior. Un exemple seria un captaire.

Massacrar: Es la acció que consisteix en cometre una matança de persones o un assassinat col·lectiu.

III Reich: És un període i s’utilitza com a sinònim de d’Alemanya nazi. Sacre Imperi Romà Germànic va ser reconegut com el primer Reich o imperi, l'Imperi alemany de 1871 com el segon i al seu propi règim com el tercer. Es va fer per que tornes una  gloriosa Alemanya ,República de Weimar instaurada el 1919 i que  mai es va desfer oficialment pel nou règim. Des de 1939 els mateixos nazis van evitar utilitzar l'expressió «Tercer Reich» (Drittes Reich), substituint-la en 1943 per «Gran Reich alemany» (Grossdeutsches Reich).

5.2

Simon Wiesenthal ( austríac d’origen jueu), va dedicar  la major part de la seva vida a buscar i facilitar la captura de criminals que van participar al nazisme, però va morir el 20 de setembre als 96 anys d'edat. Va sobreviure a dotze camps de concentració i alliberat de tropes nord-americanes. A més a més va portar a justícia  1.100 criminals de guerra. La seva captura  cèlebre va ser quan va ajudar en les investigacions de Adolf Eichmann. El que feia com a caçanazis era investigar sobre les persones que van causar  les milions de morts i intentar portar-los a presó. Altres coneguts són Efraim Zuroff que treballa per al centre de Simon Wiesenthal i una altre persona Beate Klarsfeld.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)   pdf (46 Kb)   docx (10 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com