ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Tomás Molina


Enviado por   •  16 de Noviembre de 2013  •  375 Palabras (2 Páginas)  •  201 Visitas

Página 1 de 2

És un meteoròleg molt conegut a Catalunya. Cada dia el podem veure presentant l'espai de "El Temps" a Tv3 just després del Telenotícies, al 3/24 (canal de notícies 24 hores de Tv3) i a les nits la informació meteorològica dins del programa “La nit al dia” presentat i dirigit per Mònica Terribas. També ha presentat i dirigit reportatges de divulgació sobre el canvi climàtic i riscos ambientals. Des del 20 d'abril de 2009, presenta el programa “Espai Terra”, que tracta sobre la meteorologia, la naturalesa i el medi ambient en general.

Casi sempre comença la seva aparició en l’apartat de “El Temps” amb la frase “Molt bona nit!”. Utilitza adjectius acabats en –ota, per exemple “frescota”, o utilitza diminutius algunes vegades com ”centimetret”, “fineta”, “volvetes” o “gotetes” (http://www.youtube.com/watch?v=nOUZcmkkb9w). També explica refranys catalans, explica anècdotes que li han pogut passar relacionades amb la seva professió i dóna algun consell del tipus de “encara no guardeu la roba d’hivern”.

També es pot observar que vocalitza molt i no hi ha problema en entendre el que vol dir. Algunes vegades parla fins i tot fent moltes pauses.

Sol ensenyar bastantes fotos sobretot al final del programa que envia la gent i les comenta.

Exageren els seus gestos, algunes errades que ha tingut al llarg de la seva carrera i també algun dels seus consells al programa “Polònia”, on es fa una sàtira sobre molts personatges públics. També al programa “APM” es burlen de les seves pífies i ho recolleixen en un apartat anomenat “Pressing APM”.

El seu gest més característic es que a l’hora d’explicar s’agafa les mans mentrestant no expressa cap símbol i després a l’hora d’explicar els anticiclons, temperatures i assenyalar fotos utilitza molt el llenguatge no verbal ja que gesticula molt a l’hora d’expressar el temps que farà.

En definitiva, es pot dir que es un home amb defectes com tothom però a mi m’agrada molt com explica el temps i fins i tot és graciós en algunes ocasions. Es veu que li agrada molt la seva feina i és això el que transmet a través de la pantalla.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (2 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com