ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

HEPATITIS · En que consisteix?


Enviado por   •  14 de Marzo de 2021  •  Trabajos  •  913 Palabras (4 Páginas)  •  70 Visitas

Página 1 de 4

HEPATITIS

· En que consisteix?

L’hepatitis es una inflamació del fetge. L’hepatitis es por empitjorar en un càncer, una fibrosis o una cirrosis. Hi han diferents tipus:

Les hepatitis A i E: son causades generalment per la ingestió de l’aigua o aliments contaminats.

Les hepatitis B, C i D: es produeix de ordinari per el contacte amb humors corporals infectats.

· Simptomatologia:

La infecció aguda pot acompanyar de pocs símptomes de ningun; també pot produir manifestacions com la icterícia (coloració groguenca de la pell i els ulls), orina obscura, fatiga intensa, nàusees, bomits y dolor abdominal. El que tenen hepatitis també solen tindre una febra baixa i falta de apetit. Solen estar mes cansats del normal. L’hepatitis els produeix un gran dolor a la part abdominal.

· Diagnòstic i símptomes especifiques de cada tipus:

Una persona que esta diagnosticada en hepatitis sent unes malalties diferents depenent de quin tipus de hepatitis es:

Hepatitis A: La gent que esta diagnosticada amb hepatitis A solen tindre febra baixa a mes de una picor intensa en tot el cos. També solen tindre dolor abdominal i la seva orina es de un color obscur. Es fa un examen físic i es revisa el historial mèdic per a saber si la persona te o va tindre algun dels anteriors símptomes. A mes fan un examen de sang per a comprovar si tenen el virus. A vegades es fan aquestes proves addicionals: elastografia transitòria (una ecografia especial del seu fetge) i també es fa la biòpsia de fetge (en la qual un metge utilitza una agulla per extreure un petit tros de teixit de la seva fetge).

Hepatitis B: La gent que esta diagnosticada amb hepatitis B solen tindre febra alta a mes de un gran dolor abdominal també. La gent també sofreix un canvi en el color de la pell, es fa de color, els fa mal les articulacions i també tenen vòmits. Es fa un examen físic i es revisa el historial mèdic per a saber si la persona te o va tindre algun dels anteriors símptomes. A mes fan un examen de sang per a comprovar si tenen el virus. A vegades es fan aquestes proves addicionals: elastografia transitòria (una ecografia especial del seu fetge) i també es fa la biòpsia de fetge (en la qual un metge utilitza una agulla per extreure un petit tros de teixit de la seva fetge).

Hepatitis C: La gent que esta diagnosticada amb hepatitis C sagnen en facilitat i produeixen blaus(moratones) a la pell freqüentment. També tenen confusió al parlar i se'ls unflen les cames. També tenen perduda de pes i fatiga. Els seus excrements son de colors clars. Es fa un examen

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (5.2 Kb)   pdf (33.7 Kb)   docx (8.5 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com