ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Mi Mama Me Mima


Enviado por   •  27 de Mayo de 2013  •  775 Palabras (4 Páginas)  •  321 Visitas

Página 1 de 4

LES EINES DE L'AULA DE TECNOLOGIA:

Les eines són objectes o instruments manuals que serveixen per a realitzar algun tipus d'operació específica sobre els materials.

Exemples d’eines que podem trobar a l’aula de tecnologia:

1.Regle graduat

2. Xerrac

3. Serra d'arquet

4. Serra de vogir elèctrica

5. Peu de rei

El regle graduat

S'utilitza conjuntament amb el llapis, el retolador o la punta de marcar. Serveix per mesurar i per tirar línies rectes.

Norma de conservació:

•  No el dobleguis ja que el podries inutilitzar.

INICI.

El xerrac

S'utilitza amb una sola mà i serveix per fer talls rectes i llargs en fusta gruixuda. L'acabat de la peça no és gaire bo i sempre cal polir-la després. Hi ha alguns models de xerracs amb les dents molt fines i que van molt bé per tallar fusta prima, ja que deixen un tall més net.

Norma de conservació:

•  No l'utilitzis mai per tallar metalls o materials durs ja que el faries malbé.

Normes de seguretat:

•  Quan tallis, no has de tenir l’altra mà ni cap part del cos a l’abast de la línia de tall.

•  Subjecta bé el material amb serjants o amb el cargol de banc, abans de tallar.

•  Procura que la línia de tall quedi separada de la taula on subjectes el material, per tal de no tallar-la o ratllar-la.

S'utilitza amb les dues mans i serveix per fer talls rectes no gaire llargs en materials durs com els metalls. En algunes ocasions també pot ser útils per tallar fusta i plàstic. No es pot esmolar, quan perd el tall cal canviar la fulla per una altra de nova. Perquè funcioni correctament cal assegurar-se, quan es canvia la fulla de tall, que les dents tenen la inclinació cap el davant, és a dir, cap a la contrària al mànec. També cal tensar la fulla adequadament.

La serra d'arquet

S'utilitza amb les dues mans i serveix per fer talls rectes no gaire llargs en materials durscom els metalls. En algunes ocasions també pot ser útils per tallar fusta i plàstic. No es pot esmolar, quan perd el tall cal canviar la fulla per una altra de nova. Perquè funcioni correctament cal assegurar-se, quan es canvia la fulla de tall, que les dents tenen la inclinació cap el davant, és a dir, cap a la part contrària al mànec. També cal tensar la fulla adequadament.

La serra de vogir elèctrica

Fa

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (4.7 Kb)  
Leer 3 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com