ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Psicologia, This Is England


Enviado por   •  5 de Mayo de 2015  •  1.260 Palabras (6 Páginas)  •  224 Visitas

Página 1 de 6

1.Sense utilizar internet resumeix en un màxim de 10 línies el argument de la pel.lícula

Aquesta pel.lícula tracta sobre unes vacances d’estiu on el protagonista és Shaun un nen d’uns 12 anys que viu amb la seva mare perquè el seu pare va morir a la guerra de les Malvines , ell no és acceptat per els seus companys en la escola per la seva manera de vestir i es burlen d’ell. Sharon coneix a un grup de nois majors que ells que són caprapats i l’adopten, Sharon comença a sortir de festa, a fumar , a beure i la mare acepta que estigui amb aquell grup d’amics. Després més tard coneix a Combo un noi molt més gran que acaba de sortir de la cárcel i esta una mica boig i Shaun deixa la seva banda i es va a la de Combo que acosa a totes les altres races . Al final de la pel.lícula Sharon fa una reflexió de tot el que ha estat fent i madurament agafa la bandera del seu pare i la arrotja al mar.

2. Fes una descripció dels principals personatges del film

Shaun: Un nen de 12 anys que en les circumstàncies en les que està es sent sol i es adoptat per un grup de joves molt més grans que ells i al estar amb ells es sent molt mijor i més fort , però les seves idees i actituds canvien amb l’arribada de Combo.

Combo: Un noi molt més gran que no es dolent però te moltes actituds violentes, ha estat a la cárcel assumint la culpabilitat que li tocaba a un dels seus amics. Té una familia molt poc unida i no s’ha sentit arropat per ella , intenta tenir una actitud forta però es sent molt trist per dins. És molt radical i molt ratcista.

Lol: Lol és la novia de woody pero abans de que Combo estigues en la cárcel va tindre una aventura amb ell però no li agrada res les actituds que té combo. És una noia madura amb les idees clares.

Woody: És el cap del grup del que principalment tots formen part, una mica violent avegades pero em transmet que és una bona persona i li agrada molt estar amb els seus amics sense fer mal a ningú. El grup de woody es divideix quan arriba Combo perqué la majoria no están d’acord amb els proposits que té Combo.

Milk: És el negre del grup amb el qual Combo descarrega tota la seva ira ja que Milk té una familia molt gran i molt unida.

Smell: Una noia molt extravagant i que crida molt la atenció per la seva manera de vestir, es converteix en la novia de Shaun.

3. Quin vocabualari o llenguatge utilitza els integrants del grup?. Creus que aquest fe demostra alguna cosa?

Utilitzen un llenguatge soez , aquest fet demostra que son adolescents i que no tenen estudis i no son res cultes, els agrada divertirse, beure i consumir drogues.

4. Perquè Shan comença a formar part del grup?

Shaun era un nen solitari i un dia es trova amb Woody i el grup, els explica el que li havia passat aquell matí en la seva escola i com el tractaven i Woody dicideix que comenci a formar part del grup.

5. Explica el que sàpigues sobre la guerra de les Malvines.

La Guerra de les Malvines va tenir lloc entre l'abril i el juny de 1982. El Regne Unit s'enfrontà a l'Argentina per a recuperar aquest arxipèlag així com les Illes Geòrgia del Sud i Sandwich del Sud, situades també a l'Atlàntic Sud, de l'ocupació militar argentina duta a terme el 2 d'abril. Fracassades les iniciatives diplomàtiques, el Regne Unit va enviar una força naval per enfrontar-se a la marina i l'aviació argentines i així recuperar les illes mitjançant una operació amfíbia. La guerra acabà amb capitulació de les forces argentines, que va tenir lloc el 14 de juny.

6. Qui era Margaret Thatcher?

Considerada la líder més enèrgica de

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (7 Kb)  
Leer 5 páginas más »
Disponible sólo en Clubensayos.com