ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Com funciona políticament Alemanya i qui governa?


Enviado por   •  10 de Octubre de 2016  •  Documentos de Investigación  •  299 Palabras (2 Páginas)  •  124 Visitas

Página 1 de 2

Com funciona políticament Alemanya i qui governa?

Entre els agents polítics més coneguts d’Alemnya en l’actualitat (2015) destaquen    Joachim Gauck (president federal), Angela Merkel (cancellera federal i president de la CDU), Sigmar Gabriel (vice-canceller i president de l’SPD) i Horst Seehofer (president de la CSU).

L’actual govern d’Alemanya és un govern de gran coalició format pel grup conjunt de la cancellera Angela merkel CDU / CSU i el partit socialdemòcrata SPD.

Actualment hi ha quatre grans forces polítiques amb parlamentària al Bundestag (Parlament Alemany) desde 2005, un membre CDU i un altre de l’esquerra van abandonar els respectius grups parlamentaris del seu partit. A més, dos candidats elegits per “mandat sobrant” de la CDU van deixar els seus escons, per renúncia al seu càrrec i defunció, respectivament.

En l’actualitat el Bundestag es compon de 630 membres: 310 del grup Parlamentari de CDU / CSU, 193 de l’SPD, 64 de l’Esquerra, 63 dels verds i 0 sense grup parlamentari.


Per què els semàfors de Berlín Oriental són tant diferents?

El primer Ampelmännchen (figura del semàfor), va ser instal·lada oficialment a Berlín el 13 d’Octubre de 1961 en una època en la q1ual l’interès de públic i mitjans se centrava,és en la pròpia existènica de semàfors nous que en el seu diseny.

Els primers Ampelmännchen eren calcomanies barates. Desde 1973, els semàfors amb Ampelmann van començar a fabricar-se en la VEB Signaltechnik Wildenfels (empresa que fabricava semàfors), i en petites manufactures privades.

La figura es va tornar tan popular que pares i professors van començar a utilitzar el símbol per transmetre als nens conceptes d’educació viària.

El Ministre de l’Interior de la RDA va tenir la idea de donar vida al Ampelmann (Silueta d’un home en el semàfor que simula l’acció de poder passar o no), amb propòsits didàctics a principis dels anys 80.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.9 Kb)   pdf (40.6 Kb)   docx (8.8 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com