ClubEnsayos.com - Ensayos de Calidad, Tareas y Monografias
Buscar

Platjes de la Comunitat Valenciana


Enviado por   •  19 de Noviembre de 2020  •  Apuntes  •  314 Palabras (2 Páginas)  •  157 Visitas

Página 1 de 2

Francisco Geovany Pascumal Quiroz                                                                              18/05/2020

Platjes de la Comunitat Valenciana

 La malvarrosa ,és la platja urbana per excel·lència, situada al nord del terme municipal, entre la població d'Alboraya i el carrer Séquia de la Cadena. Amb una longitud de 1.000 metres i una amplària mitjana de 135 metres, és una platja àmplia i oberta, d'arena fina, flanquejada pel passeig marítim i dotada de nombrosos servicis. 

Platja de Ponent és la platja més gran de Benidorm: 3000 metres de vora d'arena blanca, que en alguns trams aconseguix més de 100 metres d'ample! Situada just al sud del centre, ondeja amb orgull la Bandera Blava. A més, sol estar menys concorreguda que la Platja de Llevant, l'altre gran tram de la localitat, i sol ser la favorita dels pobletans.

Muntanyes de la Comunitat Valenciana

El Peñagolosa és un elevat i ben conservat nucli muntanyós del Sistema Ibèric. Culmina als 1813 metres sobre el nivel del mar en la cima del Peñagolosa, des d'on es domina un immens panorama sobre les comarques castellonenques i les veïnes terres d'Aragó. El santuari de Sant Joan de Peñagolosa . 

El Puig Campana és una muntanya que forma part de les Serralades Prebètiques de la província d'Alacant, en el sud-est de la península ibèrica. Amb una altitud de 1410 metres i separat del mar Mediterrani per una distància de 7,8 km en línia recta, es tracta de la cima més elevada d'Espanya per proximitat a la costa.

...

Descargar como (para miembros actualizados)  txt (1.5 Kb)   pdf (52 Kb)   docx (521 Kb)  
Leer 1 página más »
Disponible sólo en Clubensayos.com